Fitness energy og flowtræning

Fitness energy og flowtræning

Vælg fitness energy og flowtræning som dit sidefag, og få hele to ting på en gang. Fitness energy giver dig sved på panden og høj puls, mens fitness flowtræningen skaber ro i kroppen og harmoni i sjælen.

YT Video:

På fitness energy og flowtræning vil vi udfordre dig på flere måder. Du vil få pulsen op. Vi garanterer det bliver hårdt, men samtidig også utrolig sjovt. Du vil opleve balance mellem krop og sjæl.

• Yoga, meditation, BodyMind, mindfullness i det fri, pilates, mobility
  • Boksetræning
  • Holdcykling
  • SUP fitness
  • Kredsløbstræning (løb, sjipning m.m.)
  • Store og små bolde
  • Slyngetræner
  • Kettlebell
  • Foamrolling
  • Step
  • Udendørstræning

Fitness flowtræning

I denne del af undervisningen skaber vi balance mellem krop og sjæl. Vi arbejder intensivt med flowtræning; Yoga, pilates, foamrolling, meditation og dynamiske bevægelser. Vi har fokus på smidighed, styrke, åndedræt og indre ro og harmoni. Du vil blive præsenteret for forskellige træningsformer, som alle sigter mod at øge din kropsbevidsthed. Vi arbejder både med lange stræk af kroppen og mere dynamisk flowtræning, hvor pulsen også kommer op.

Fitness energy

I denne del af undervisningen bliver det hårdt, men på den fede måde. Gennem en lang række discipliner arbejder vi med puls, styrke, sved på panden og smil på læben.

Du får pulsen op når musikken buldrer og holdet præsterer det maksimale i holdcyklingstimerne og til den hårde og effektive træning til motionsboksning. Vi arbejder med løb, sjipning, medicinbolde, plethandsker og slagtræning på sandsække – bare rolig; du kommer ikke i kamp med andre end dig selv.

For at supplere konditionstræningen arbejder vi også med elementer af styrketræning som TRX, små og store bolde o. lign. hvor du primært bruger din egen krop som modstand.

Bliv fit og kom i balance med fitness energy og flowtræning

FitnessEnergyFlowtraning2

8, 16, 19 og 24 uger. (efteråret og foråret)

Skoleåret 2017/18

• 22. oktober 2017 (8 uger)
  • 7. januar 2018 (24 uger)
  • 4. marts 2018 (8 eller 16 uger)

FitnessEnergyFlowtraning3

Sidefagets opbygning

Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

Sidefag

Ekstra tilbud

Mens du går på fitness energy og flowtræning kan vi også tilbyde nogle ekstra fag, mod en lille egenbetaling. De ekstra fag/uddannelser tilmelder du dig først, når du starter på højskolen. Vi har samlet et lille udpluk, som måske har din interesse

EkstraCoach EkstraKostvejleder

FitnessEnergyFlowtraning4

Jane Flæng

Jane Flæng har gennem flere år arbejdet i fitnessbranchen med både unge som ældre og har altid fingeren på pulsen. Hun er uddannet på skolen i 2010 og derudover uddannet ernæringsrådgiver, løbe-, kettlebell-, og TRX instruktør. Med sin store erfaring og kandidat i idræt er Jane ansvarlig for skolens fitnesslinjer samt ernæring-, og psykologiundervisningen.