Fremtidens idrætsleder

Vil du være fremtidens idrætsleder? Fremtidens idrætsleder har viljen og kompetencen til at skabe positive forandringer.

Fremtidens idrætsleder

Uddannelsen er primært rettet mod idræts-, sundheds- og kulturlivet på organiseret såvel som ikke-organiseret niveau. I forløbet lærer du at gennemføre projekter fra idé til handling, og at styre dig selv og andre i forløbet.

• Projektstyring- og projektledelse
  • Planlægning og afvikling af projekter og arrangementer eks. Adventuretur, teambuildingforløb, aftenarrangementer, oplevelsesdag for børn og unge, aktivitetsdage, m.m.
  • Teambuilding
  • Præsentationsteknik
  • Ideudvikling og målsætninger

Teambuilding1

Uddannelsen er godkendt af DGI
Du får blandt andet en studietur på tre dage og et stærkt netværk i en af landets største idrætsorganisationer. Uddannelsen er særligt god, hvis du har lyst til i fremtiden at beskæftige dig med idræt. Enten som idrætsstuderende, træner, personlig træner, fysioterapeut, eventmanager eller lignende.

8 eller 19 uger (efteråret)

Skoleåret 2017/18

• 22. oktober 2017 (8 uger)

Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat.

DGI

Teambuilding2

Sidefagets opbygning

Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med.

SidefagEfteraret

Ekstra tilbud

Mens du går på fremtidens idrætsleder kan vi også tilbyde nogle ekstra fag, mod en lille egenbetaling. De ekstra fag/uddannelser tilmelder du dig først, når du starter på højskolen. Vi har samlet et lille udpluk, som måske har din interesse

EkstraCoach

Teambuilding3

Rasmus Krogh

Rasmus Krogh er forstander på Aalborg Sportshøjskole. Rasmus er 42 år og bor sammen med sin kone og to børn i den lille landsby Nørholm vest for Aalborg.

Rasmus er er cand. mag. i musik og samfundsfag, idrætsmenneske og har en bred undervisnings- og projektledelsesbaggrund.