Målrettet træning

Målrettet træning

Har du lyst til et højskoleophold hvor du målrettet arbejder med dine personlige mål? Det kunne være mål i forhold til vægttab, nye vaner, komme i gang igen med træningen, eller få viden om styrketræning/fysisk træning og kost. Sammen med dig sætter vi og arbejder frem imod dine personlige mål.

YT Video:

Kom i form og få styr på træning og kost! Vi tilbyder alt fra 8, 16, 19, 24, 32 og 43 uger med FOKUS på dig, din kost og din træning.

• Styrketræning
  • Teknik og træningsvejledning
  • Cardio træning og koordinationstræning
  • Personlig træning og programlægning
  • Fysisk træning/alternative træningsformer
  • Ernæring / kost
  • Test: Du vil blive testet igennem på mange forskellige fysiske parametre som: vægt, fedtprocent, blodtryk, BMI, kondital, smidighed, hurtighed, styrke, eksplosivitet og agility. Ud fra disse testresultater vil du gennemgå en masse træning og vejledning, og du vil have mulighed for at se dine forbedringer på et eller flere parametre
  • Spring træning (plyometri)
  • Motivation
  • Coaching
  • Teambuilding
  • Humanistiske fag bl.a. pædagogik, psykologi, ledelse m.m. strækker sig over 7-10 lektioner (halvårligt)
  • Naturvidenskabelige fag bl.a. anatomi, fysiologi, ernæring m.m. strækker sig over 12-15 lektioner (halvårligt)

På linjen Målrettet træning forbereder du dig ikke kun målrettet i forhold til dine egne mål. Du forbereder dig i lige så høj grad til et sundt liv med kost og træning. Disse erfaringer vil motivere dig og gøre dig parat til at tage hånd om din egen kost og træning efter endt ophold. Undervisningen foregår som dynamisk holdundervisning, hvor du følger din egen personlige progression indenfor de forskellige områder.

Alt efter hvornår på året du vælger at starte dit ophold, vil der være emner som bliver mere eller mindre berørt i undervisningen. På målrettet træning vil der være mulighed for målinger og vejninger for at følge med og nå dit mål. Samtidig vil du blive målt, vejet og få taget billeder ved start og afslutning.

Derudover tilbyder vi dig en personlig træner ved eleverne på skolens Styrketrænerlinjer, som står til rådighed med programlægning, råd og vejledning for at optimere dine mål.

Styrketraning2

8, 16, 19, 24, 32 og 43 uger. (efteråret og foråret)

Skoleåret 2017/18

• 6. august 2017 (19 eller 43 uger)
  • 22. oktober 2017 (8 eller 32 uger)
  • 7. januar 2018 (24 uger)
  • 4. marts 2018 (8 eller 16 uger)

Mens du går på målrettet træning har du mulighed for, at tage med på følgende rejser:

• Adventure til Sydfrankrig (aug.)
  • La Santa Sport (dec.)
  • Skitur til Les Contamines, Frankrig (jan.)
  • Skitur til Passo Tonale i Italien (feb.)
  • Regionals tur i Madrid (Oplev CrossFit, juni)
  • 5 dags rafting tur i Norge (juni)

Her på siden kan du læse mere om de forskellige rejser

Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.

Indmeldelsesgebyr 1.600 DKK
Ugeprisen det første halvår er 1.525 DKK pr. uge.
Herefter falder ugeprisen til 1.000 DKK pr. uge
Ugeprisen dækker kost, logi, undervisning samt weekender.

Læs mere her på siden omkring økonomien ved at være elev på Aalborg Sportshøjskole

MalrettetTraning1

Hovedfagets opbygning

Udover dit hovedfag Hovedfag skal du vælge et sidefag Sidefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med. Sidefagene du kan vælge imellem er: Boardsport (kun efteråret), fremtidens idrætsleder (kun efteråret), fitness energy og flowtræning, klatring eller styrketræning

Derudover tilbydes du en personlig træner af de højskoleelever, som har valgt én af højskolens 43 ugers elitetræneruddannelse som deres hovedfag HovedfagElite

Hovedfag

Ekstra tilbud

Mens du går på målrettet træning kan vi også tilbyde nogle ekstra fag, mod en lille egenbetaling. De ekstra fag/uddannelser tilmelder du dig først, når du starter på højskolen. Vi har samlet et lille udpluk, som måske har din interesse

EkstraCoach EkstraKostvejleder

MalrettetTraning3

Display formatting:
>> Jeg troede ikke jeg kunne tabe mig, men hvor er det fedt det lykkedes og jeg skal helt sikkert fortsætte når jeg kommer hjem. Efter 12 uger samlet vægttab: 4 kg. 4,73% fedttab, tabt cm i alt. 25,7 cm << Rebecca Thomsen
Display formatting:
>> Jeg er blevet bevidst om den sunde opdeling af kulhydrat, protein og fedt på min tallerken og det har været dejligt at opleve at mange mindre måltider i løbet af dagen holder mig mæt << Line Dahl

Nicholas Krobath Olesen

Jeg er selv uddannet på Aalborg Sportshøjskole i 05/06 og har siden taget en kandidat uddannelse i Idræt på Aalborg Universitet. Jeg har været træner siden 2005. Frem til 2012 var jeg i Aalborg Atltik & Motion og er siden hen skiftet over til at være fysisk træner i fodbold og nu træner jeg både løb og cykling.