logo_2016
search-button
Navn:

Bagt banan med mørk chokolade, hasselnødder og is

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
2_Banan_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:
  • 1 stor, moden banan
  • 30 g mørk chokolade, 70 % kakao
  • 2 kugler is, fx vanilje (ca. 75 g)
  • 1 spsk. hasselnødder
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 190 grader. Bag bananen i ca. 4-5 minutter – til den er sort.

Rist hasselnødderne på en tør pande ved middel-høj varme. Afkøl nødderne let og hak dem groft.

Tag bananen ud af ovnen og skær den op på langs og stik chokolade ned i revnen, så det kan smelte til en lækker chokoladesauce. Server lun med vaniljeis og hakkede, ristede hasselnødder.

 

Energi: 1908 kJ/454 kcal
Protein: 7 E % (8 g)
Fedt: 49 E % (25 g)
Kulhydrat: 44 E % (48 g)
 

Kommentarer

Kommentarer: