logo_2016
search-button
Navn:

Fyldt kyllingebryst med couscous og appelsinsalat

Kort beskrivelse:
TopBilledeOpskrift:
9_FyldtKyllingebryst_2017
Portion:

til 1 person

Ingredienser:

Fyldt kyllingebryst

  • 1 spsk. soltørrede tomater
  • 5 grønne oliven (kan udelades)
  • 6 tern feta, smuldret
  • ½ fed hvidløg
  • 1 kyllingebryst, ca. 200 g
  • Salt og peber

Couscous

  •  2 dl fuldkorns couscous
  • ¼ terning bouillon (hønse eller grøntsags)
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. hakket persille
  • Salt

Appelsin salat

  •  ¼ rødløg
  • 1 spsk. hakket mynte eller persille
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. lys vineddike (kan udelades)
  • Salt og peber
  • 2 spsk. skyr
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader.

Hak de soltørrede tomater og oliven. Hak hvidløget fint og vend med soltørret tomat, oliven og smuldret feta. Skær en ”lomme” i siden af kyllingebrystet og fyld den med fyldet. Krydr det fyldte kyllingebryst udenpå med salt og peber. Bages i ovnen i ca. 20-30 minutter til det er gennemstegt. Lav tilbehøret imens.

Kog cous cous efter anvisningen på pakken – brug bouillon for ekstra smag. Afkøl lidt og vend med hakket persille og smag til med lidt salt.

Skræl appelsinen og skær i skiver. Drys med mynte eller persille, olivenolie, vineddike og salt og peber.

Anret kyllingebrystet med cous cous, skyr og appelsinsalat og server straks.

 

Energi: 4860 kJ/1157 kcal
Protein: 26 E % (74 g)
Fedt: 31 E % (39 g)
Kulhydrat: 43 E % (124 g)
 

Kommentarer

Kommentarer:
Navn til oversigt:
Jane Rasmussen
11-03-2020
Kommentar til oversigt:
Hvor mange appelsiner skal der bruges til appelsin salaten .
Navn til oversigt:
Aalborg Sportshøjskole
09-07-2020
Kommentar til oversigt:
Brug et par stykker
Navn til oversigt:
Anders
20-11-2020
Kommentar til oversigt:
hvor lang tid tager det at lave
Navn til oversigt:
Aalborg Sportshøjskole
23-11-2020
Kommentar til oversigt:
Ca. 45 minutter incl. bagetid i ovnen