Gå til Aalborg Sportshøjskole forside

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus
Kom til skolens åbent hus - Lørdag den 3. maj i tidsrummet fra 12.00 - 16.00. Tilmeld dig her

22-02-2012
Morgensamling om asylpolitik og praksis
Ved dagens morgensamlingen gæstede DFUNK (Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk) Aalborg Sportshøjskole
DFUNK gav eleverne et indblik i, hvordan den danske og europæiske asylpolitik er skruet sammen. Oplægget gav undervejs anledning til nogle rigtig gode diskussioner eleverne imellem og efterlod lidt stof til eftertanke til resten af dagen. Tak til DFUNK for et supergodt oplæg og tak til "panelet" for aktiv, engageret og medlevende deltagelse og mange rigtig gode indspark!

IMAG0703.jpg  IMAG0704.jpg

FaktaIndhold_1.gif
NavnIkon  Navn
Håndboldtræner (hovedfag, trænerakademiet)
TypeIkon Type uddannelse
Trænerakademiets etårige diplom-træneruddannelse er tilrettelagt specielt for dig, der vil være elitetræner.
HvornårIkon Hvornår / Næste indtag
17. august 2014 - 20. juni 2015
16. august 2015 - 18. juni 2016

VarighedIkon Varighed
42 uger
KravIkon

Krav
- fyldt 17½ år
- have mindst 21 undervisningstimer ugentlig
- mødepligt til al undervisning

BoIkon Bopæl og faciliteter
Du skal bo på værelser med én, to eller tre studerende. Se mere her
VejledningIkon Vejledning
Der er personlig vejledning under hele uddannelsen
DokomentationIkon Dokumentation
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat, personlig udtalelse samt højskolebevis
StudieturIkon Obligatoriske Studieture

Håndbold relateret studietur
Hvornår: efteråret
Pris: ca. 5.000 DKK

Skitur til Passo Tonale i Italien (foråret)
Skituren er for alle - såvel for den garvede skiløber som for nybegynderen der aldrig har stået på et par ski

Hvornår: uge 6 (foråret)
Pris: ca. 5.000 DKK
OkonomiIkon Økonomi
Indmeldelsesgebyr
1.600 DKK dækker en velkomstpakke samt en Insights profil, som du modtager i løbet af dit ophold.

Ugepris
1.475 DKK. pr. uge á 42 uger incl. kost, logi, undervisning og weekender

Fagkonto
3.000 DKK. (der må yderligere påregnes
udgifter til bøger)

Emneuger
Der er ca. 3 emneuger pr. skoleår og afhængig af dit valg ligger prisen mellem 0-1.000 DKK pr. uge.

Læs mere om økonomien på trænerakademiet
*højskoleopholdet er ikke SU berettiget

Tilmeld trænerakademiet

UnderviserIndhold_1.gif
 KimJensenStor.jpgKarenBrodsgaardStor.jpg

Kim Jensen
Mangeårig assisterende landstræner for Dame-A landsholdet. Kontakt mig her

Karen Brødsgaard
Dobbelt OL-guldvinder med Dame-A landsholdet.
Kontakt mig her

SamarbejdeIndhold_1.gif

DanmarksIdraetsforbund.gif DHF.gif

badmintontræner