Gå til Aalborg Sportshøjskole forside

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus
Kom til skolens åbent hus - Lørdag den 3. maj i tidsrummet fra 12.00 - 16.00. Tilmeld dig her

19-05-2011
Fitness- og Styrke Convention på SPH
Aalborg Sportshøjskole afholdt onsdag convention for 60 elever fra Støvring Gymnasium.

Det var eleverne fra SPH's Trænerakademi, der afviklede hele arrangementet, efter oplæg og under supervision af skolens lærer på Fitnesslinien, Gitte Møller, som foruden at være uddannet diplomtræner i fitness og holdtræning, også er spinninginstruktør i Fitnessworld og tidligere centerleder i Eqiunox.

De af SPH's elever, der ikke selv underviste, deltog i undervisningen sammen med eleverne fra Støvring Gymnasium, og der var ikke noget at sige til, at stemningen på Aalborg Sportshøjskole hen ad aftenen var lidt mat - men på den suverænt fede måde. Der var nemlig worshops i stort set ALT, fx Thai-bo, boksetræning, stram-op, dans, agility (spring og sprinttræning) og styrketræning i alle former og afskygninger, lige fra styrkeløft til vægtløftning, træning med egen kropsvægt og sleddragging, eller på godt dansk, dæktræk. Og ind imellem de hårde strabadser, kunne man så belønne sig selv med en smoothie i den dertil opstillede smoothiebar på skolen.

Tak for en fed, fed dag! Tak for en kæmpe indsats, kanon entusiasme og i den grad kvalificeret undervisning til vores elever, og tak til gæsterne fra Støvring - I gjorde det suverænt! Vi håber, I er lidt ømme i dag... :o)

Klik ind og se alle billederne på facebook!

IMG_4533.JPG   Convention_2.JPG   Convention_3.JPG

FaktaIndhold_1.gif
NavnIkon  Navn
Fitnesstræner / fitness instruktør -
personlig træner (hovedfag, trænerakademiet)
TypeIkon Type uddannelse
Trænerakademiets etårige diplom-træneruddannelse er tilrettelagt specielt for dig, der vil være elitetræner.
HvornårIkon Hvornår / Næste indtag
17. august 2014 - 20. juni 2015
16. august 2015 - 18. juni 2016

VarighedIkon Varighed
42 uger
BeslagtedeIkon Er det for mig?
Fitnessdiplomtræner er for dig som vil arbejde
professionelt i fitnesscenter, forening, som personlig træner eller holdinstruktør på eliteniveau, selvstædigt eller vil læse videre på universitet bl.a. indenfor idræt, sundhed eller ernæring.
KravIkon

Krav
- fyldt 17½ år
- have mindst 21 undervisningstimer ugentlig
- mødepligt til al undervisning

BoIkon Bopæl og faciliteter
Du skal bo på værelser med én, to eller tre studerende. Se mere her
VejledningIkon Vejledning
Der er personlig vejledning under hele uddannelsen
DokomentationIkon Dokumentation
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat, personlig udtalelse samt højskolebevis
StudieturIkon Obligatoriske Studieture

Studietur til København
Danish Fitness Festival, København
Hvornår: September
Pris: Der betales for overnatning

LaSanta
Total Body Conditioning Week på Club la Santa
Hvornår: ca. uge 49
Pris: ca. 6.000 DKK

Skitur til Passo Tonale i Italien (foråret)
Skituren er for alle - såvel for den garvede skiløber som for nybegynderen der aldrig har stået på et par ski

Hvornår: uge 6 (foråret)
Pris: ca. 5.000 DKK
OkonomiIkon Økonomi
Indmeldelsesgebyr
1.600 DKK dækker en velkomstpakke samt en Insights profil, som du modtager i løbet af dit ophold.

Ugepris
1.475 DKK. pr. uge á 42 uger incl. kost, logi, undervisning og weekender

Fagkonto
3.000 DKK. (der må yderligere påregnes
udgifter til bøger)

Emneuger
Der er ca. 3 emneuger pr. skoleår og afhængig af dit valg ligger prisen mellem 0-1.000 DKK pr. uge.

Læs mere om økonomien på trænerakademiet
*højskoleopholdet er ikke SU berettiget

Tilmeld trænerakademiet

UnderviserIndhold_1.gif
GitteMollerStor.jpg
Gitte Møller
Det har hele tiden været min drøm at blive dygtig nok til at undervise her på skolen. Så efter 3 års erfaring indenfor fitness branchen har jeg fået chancen.
Kontakt mig her

SamarbejdeIndhold_1.gif

DanmarksIdraetsforbund.gif

badmintontræner