Gå til Aalborg Sportshøjskole forside

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus
Kom til skolens åbent hus - Lørdag den 3. maj i tidsrummet fra 12.00 - 16.00. Tilmeld dig her

14-03-2012
Stationsøvelse med Politilinjen
Eleverne oplever hverdagen på egen krop

Med betjent Carsten Straszek i "omstillingscentralen" blev Politilinjens elever i dag kaldt ud til forskellige opgaver som spritkørsel, håndtering af psykisk syge og selvmordstruede, overlevering af besked om dødsfald og andre opgaver, som indgår i det daglige virke for en politibetjent.

Se 10 min videoklip fra en stationsøvelse her

politi2_1.JPG  politi1_1.JPG

FaktaIndhold_1.gif
NavnIkon  Navn
Politilinjen (speciale A fag, sportsakademiet)
HvornårIkon

Hvornår / Næste indtag

• 17. august 2014 (18 uger eller 42 uger)
  • 26. oktober 2014 (8 uger eller 32 uger)
  • 4. januar 2015 (24 uger)
  • 16. august 2015 (18 uger eller 42 uger)
  • 25. oktober 2015 (8 uger eller 32 uger)
  • 10. januar 2016 (24 uger)

Der vil ikke være indtag på politilinjen til marts

VarighedIkon Varighed
8, 18, 24, 32 eller 42 uger
BeslagtedeIkon Forberedelse til bl.a.
Politiskolen
KravIkon

Krav
Du skal være fyldt 17½ år ved kursusstart og være indstillet på målrettet at udvikle dig både fagligt og personligt. Idrætsbaggrund er en stor fordel.

Du skal have mindst 21 undervisningstimer ugentligt. Der er mødepligt til al undervisning, også den undervisning, der rækker ud over det specifikt politiskoleforberedende.

I forhold til din politispecifikke udvikling, skal du være indstillet på at bruge dine redskaber, også uden for undervisningen. 3-5 timers fysisk træning ugentligt og ca. 10-15 min daglig skriftlig og grammatisk træning ved siden af undervisningen anbefales for optimal fremgang.

Det er ikke nok blot at erhverve sig redskaberne - de skal også bruges aktivt!

BoIkon Bopæl og faciliteter
Du skal bo på værelser med én, to eller tre studerende. Se mere her
VejledningIkon Vejledning
Der er personlig vejledning under hele højskoleopholdet
DokomentationIkon Dokumentation
Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.
StudieturIkon Obligatoriske Studieture

Adventure til Sydfrankrig (efteråret)
som er fyldt med uforglemmelige oplevelser og du får på alle måder prøvet kræfter med aktiviteter, som du ikke har prøvet før. Sammen udforsker vi den rå natur, og du vil blandt andet blive præsenteret for Rafting, Rapelling, Caveing og Klippeklatring, foruden en pragtfuld fælles kanotur.

Hvornår: ca. uge 35-36 (efteråret)
Pris: ca. 5.000 DKK

Skitur til Passo Tonale i Italien (foråret)

Skituren er for alle - såvel for den garvede skiløber som for nybegynderen der aldrig har stået på et par ski

Hvornår: uge 6 (foråret)
Pris: ca. 5.000 DKK
OkonomiIkon

Indmeldelsesgebyr
1.600 DKK dækker en velkomstpakke samt en Insights profil, som du modtager i løbet af dit ophold.

Ugepris
1.475 DKK pr. uge i enten 8, 14, 18, 24, 32 eller 42 uger incl. kost, logi, undervisning og weekender

Fagkonto

• 42 uger: 3.000 DKK
  • 32 uger: 2.500 DKK
  • 24 uger: 2.000 DKK
  • 18 uger: 1.500 DKK
  • 8 uger: 1.000 DKK

(der må yderligere påregnes udgifter til bøger)

Emneuger
Der er ca. 3 emneuger pr. skoleår og afhængig af dit valg ligger prisen mellem 0-1.000 DKK pr. uge.

Læs mere om økonomien på sportsakademiet
*højskoleopholdet er ikke SU berettiget

Tilmeld sportsakademiet

UnderviserIndhold_1.gif

ThomasBentsenWeb.jpg
Thomas Bentsen
Jeg er oprindeligt fra Randers, nu bosiddende i Aalborg og uddannet idræts-, dansk, samfundsfags- og musiklærer fra Aalborg Seminarium, uddannet Diplomtræner i styrketræning og på 6. år fuldtidsansat på Aalborg Sportshøjskole.

Til daglig er jeg hovedansvarlig for vores superspændende Politilinje, hvor jeg underviser i fysisk træning, kampsport og selvforsvar samt dansk og engelsk. Derudover varetager jeg undervisning i styrketræning og træningslære, teambuilding samt valgfaget musik.

Kontakt mig her

Bestil en personlig rundvisning!

Send en mail til Thomas Bentsen og tilmeld dig Åbent hus

NyhedsbrevPolitiBanner.jpg

PolitilinjensHallFame

Hvordan er det gået Aalborg Sportshøjskoles politielever ved optagelsesprøverne til at blive politibetjent?

Læs flere elevberetninger

badmintontræner
fitness instruktør
håndboldtræner