UdlejningBook3.jpg

Tak til alle jer på Sportshøjskolen. Vi havde en superfed kursusweekend. Ikke dyre og prangende faciliteter, men de fungerer sgu’ – det gælder både indkvartering, undervisningslokaler og maden. Og så er servicen ifm. booking mv. også bare i orden. Alletiders sted at afholde kurser og lignende for forbund og foreninger. Vi kommer igen!”

DanskAtletikForbundLogoUdlejning
Thomas Nolan
, Motionskonsulent, Dansk Atletik Forbund

"Jeg vil sige tak for Sportshøjskolens store andel i at U15 landsholdsstævnet blev en god oplevelse for spillere, ledere og dommere. Jeg har fået meget positiv feedback fra alle lande, som nød opholdet inkl. værelser, mad og forhold."

BasketballLogoUdlejning
Jesper Krone, Talentchef, Danmarks Basketball-Forbund

Indkvartering

Aalborg Sportshøjskoles kursuscenter tilbyder desuden overnatningsmuligheder i vores lejligheder med egne køkken- og badfaciliteter. Vi råder over enkelt- og dobbeltsengs lejligheder.

Undervisningsfaciliteterne
Vore undervisningsfaciliteter omfatter grupperum, foredragssal med plads til
optil 149 deltagere samt trådløs Internetforbindelse 75/75 MBit i hovedbygningen. Vi råder over alt det gængse AV-udstyr, højttaleranlæg, DVD-afspiller mv.

B4Booking.jpg

Forplejning
Vores køkken lægger vægt på en varieret og sund kost. Morgenmaden består af tá selvbord. Frokosten består ligeledes af tá selvbord med varm mad og salatbar. Aftensmaden af det kolde bord med lune retter. Hovedmåltiderne indtages i spisesalen sammen med skolens højskoleelever, mens kaffe/te, kage og lign. oftest serveres i undervisningslokalerne. Læs mere here om kosten

Mad1Booking.jpg

Kapacitet

• To foredragssale (incl. projekter - VGA og HDMI) med plads til hendholdsvis 149 og 80 personer
  • Et undervisningslokaler med projekter og plads til 30 personer
  • 6 undervisningslokaler / møderum med plads til 12 - 15 personer
  • 12 lejligheder med plads lige fra 1 - 5 personer
  • Gratis Internet i hovedbygningen 500/500 MBit

VestsalenBooking.jpg

Kursuscenter i Aalborg

Med en vifte af billige velfungerende konference- og mødelokaler med beliggenhed i centrum af Aalborg lige over for Aalborg Stadion, fremstår Aalborg Sportshøjskoles kursuscenter som et ideelt udgangspunkt for inspiration, læring og samvær. Der er desuden gratis parkeringsmuligheder og blot 2-15 min. gang til både bus og tog.

Værd dog opmærksom på, at vi er en højskole og derfor vil meget foregå på egen hånd og der vil være elever tilstede på stedet.

B7Booking.jpg

Nedenfor finder du vores priser

Morgenmad Fra. 7.15 - 7.55

55 kr.

Frokost (består af varmt mad) Fra 12.00 - 12.45

75 kr.

Aftenmad (består udelukkende af et koldt bord, men der kan også være enkelte varmeretter – bemærk at det er et supplement og vi garantere ikke det altid sker)
kl. 18.00 – 18.45

Aftensmad fredag, lørdag og søndag (består af varmt mad) kl. 17.30 – 18.15

70 kr.

Weekender
Brunch Fra 9.30 - 12.00 (weekend)

70 kr.

Formiddagskaffe/te
m. hjemmebagte brød, vand og frisk frugt kl. 10.00

Eftermiddagskaffe/te
m. hjemmebagt kage, vand og frisk frugt kl. 14.00

Aftenskaffe/te med kage

Lokaleleje
Opstart: 525 kr. herefter 95 kr. pr. time ex. moms. Hvis der serveres forplejning i lokalet, skal der tillægges 25 % moms.

Afbestilling ved et arrangement

Et arrangement defineres som en udlejning inkl. bespisning og/ eller overnatning

• Hele arrangementet kan senest afbestilles, uden omkostninger,
    1 måneder før ankomst.
  • Afbestilles arrangementet 15-30 dage før ankomst skal der betales 50% af det bekræftede arrangement.
  • Afbestilles arrangementet 7-14 dage før ankomst, skal der betales 75% af det bekræftede arrangement.
  • Afbestilles arrangementet mindre end 7 dage før ankomst skal der betales 100% af bekræftede arrangement.
  • Ved bestilling af forplejning skal det endelige antal oplyses senest 7 dage før ankomst.

På Aalborg Sportshøjskole er der gang i den døgnet rundt. Lærere og elever suser ind og ud af huset. Det er derfor ikke sikkert, at vi altid er der til at tage imod jer. Det er derfor vigtigt for os, at gøre opmærksom på, at der er høflig selvbetjening i forhold til indkvartering, forplejning, kaffe, te osv. Det er vigtigt, at du eller den der er ansvarlig for arrangementet på dagen.

UdlejningBookArrangement

Aalborg Sportshøjskole