Gå til Aalborg Sportshøjskole forside
14-03-2012
Stationsøvelse med Politilinjen
Eleverne oplever hverdagen på egen krop

Med betjent Carsten Straszek i "omstillingscentralen" blev Politilinjens elever i dag kaldt ud til forskellige opgaver som spritkørsel, håndtering af psykisk syge og selvmordstruede, overlevering af besked om dødsfald og andre opgaver, som indgår i det daglige virke for en politibetjent.

Se 10 min videoklip fra en stationsøvelse her

politi2_1.JPG  politi1_1.JPG

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus