Gå til Aalborg Sportshøjskole forside

Video8.png VideoFrankrig

Lordag3maj  Højskolerens dag - Åbent hus
Kom til skolens åbent hus - Lørdag den 3. maj i tidsrummet fra 12.00 - 16.00. Tilmeld dig her

07-04-2011
Trænerakademiet i underviserens rolle
Trænerakadamiet har i dag arbejdet med praktiske undervisningsopgaver indenfor deres eget hovedfag.

der blev arbejdet både med induktive og deduktive opgaver. Her er Fitnesselev Nina i gang med deduktiv step undervisning for de øvrige Trænerakademielever. Her er det Nina fra Fitnesslinien, der underviser.

Nina_UV_Fitness.jpg

Vil du være personlig træner, fitnessinstruktør, ridetræner eller håndboldtræner på højt niveau? Klik ind på TRÆNERAKADEMIET!

badmintontræner
fitness instruktør
håndboldtræner
outdoor leader