Højskolefag

Aalborg Sportshøjskole er meget mere end bare sport og træning

Hojskolefag2020

Vi tilbyder en mangfoldighed af forskellige højskolefag som aftenstilbud, foredrag, fællessang morgensamling, teammøde m.m.

Foredrag

Foredragene er meget varieret og kan tage fat i forskellige problemstillinger som doping, politik, kost og ernæring m.m. Derfor åbnes foredragene også op for nogle gode diskussioner. Selvfølgelig får du også kendskab til Grundtvig, som startede tanken om friskolebevægelsen. Vi har bl.a. haft besøg af Sirius patruljen, Joachim B. Olsen, Chefredaktøren for BT, et Afrikansk musikorkester osv.

Fællessang

Højskolesangbogen danner rammerne for fællessang. Her er det fællessang som er i højsædet og vi synger nogle af de bedste klassiske sange og lære også nogle af de lidt mindre sange at kende. Skolens musiklærer fortæller desuden om sangens betydning og historie. Fællessang giver samtidig et godt afbreak i hverdagen og skabe et godt fællesskab. Så vær klar på at synge til fællessang og det gør ikke noget du ikke kan synge.

Morgensamling

Morgensamling foregår onsdag og fredag. Vi synger en enkelt eller to sange fra Højskolesangbogen. Uddeler informationer og beskeder fra elever og lærer.

Teammøde

Til teammøde mødes vi første i små mindre team sammen med vores teamlærer, herefter mødes alle eleverne i skolens foredragssal. Hvor stort som små diskuteres og vendes. Eks. hvorfor kan kaffekopperne ikke komme ned i spisesalen, så vi kan få kop kaffe? Skal der være én mere vegetardag? Osv.