Vi har arbejdet med problemstillingen – hvordan man kan påvirke elevers bevidsthed til at omfavne den enkeltes træning og hverdag. Signalet vi har ønsket at sende er, at vi drager omsorg for vores elever. Ikke bare gennem Danmarks højest faglige undervisning, men også gennem kosten.
I Køkkenet på Aalborg Sportshøjskole har vi derfor udformet et par simple retningslinjer.
Vi producerer dagligt brændstof til glæde og gavn for elever og kolleger. Derfor serverer vi udelukkende sund, proteinrig og sansemættet mad.
På Aalborg Sportshøjskole serverer vi 6 måltider fordelt således:
Morgenmaden består af et varieret udbud af morgenmadsprodukter, yoghurt, müsli, forskellige slags brød, ost, marmelade mm. Til morgenmaden serveres mælk, vand, kaffe og the m.m.
Middagsmaden er varieret og serveres altid med salat og grønt til. Du vil her blive præsenteret for en lang række af spændende retter og tilbehør - lige fra kød til fjerkræ og fisk. Der kan også være vegetardage
Aftensmad består dagligt af forskellige slags brød, pålæg og spændende salater. Til tilder er der også lune retter
I weekenderne serveres der 2 måltider i løbet af dagen. En stor brunch som består af morgenmadsprodukter, yoghurt, müsli, forskellige slags brød, knækbrød, ost, pålæg, scrambled eggs, bacon, pølser, amerikanske pandekager, frugt og forskellige kager m.m. Endelig serveres der aftensmad
Vi tager hensyn til evt. behov for specielkost (grundet sygedom eller allergi), religiøst betinget madvaner eller om du er vegetar/veganer, notere det i ned i forbindelse med tilmelding til skolen.
![]() | ![]() |
Køkkenleder | Kok Thomas Farsinsen |
![]() | ![]() |
Køkkenassistent Winnie Christensen | Køkkenassistent |
![]() | ![]() |
Køkkenassistent Karina Krogsgaard Nielsen | Køkkenassistent Signe Amalie Schaaning Heuckendorff |