logo_2016
search-button
Overskrift:

Træningsdagbog

Kort beskrivelse:

Notere din egen træning ned for på denne måde, at kunne optimere træningen i forhold til at få bedst muligt udbytte af den.

Oversigtsbillede:
Træningsdagbog
Beskrivelse:

Træningsdagbogen er et redskab til at monitorere din egen, eller en andens, træning, for på denne måde at kunne optimere træningen i forhold til at få bedst muligt udbytte af den. Du kan også bruge den til at vurdere om en ændring i din træningsrutine, har en god eller dårlig effekt på din træning, og derefter rette din træning til så dit udbytte forbedres.  

Detaljeringsgraden kan være forskellig. Nogle træningsdagbøger tager kun udgangspunkt i de eksakte øvelser der laves – altså vil en styrketræningsdagbog indeholde øvelse, antal sæt, antal repetitioner og belastning. De mere detaljerede dagbøger giver også mulighed for at se på andre ting som søvn, humør, kost og lignende. 

De førnævnte ting er relevante i en træningsdagbog, fordi de alle kan have en indflydelse på din præstation. Har du spist eller drukket forkert, sovet for lidt, er i dårligt humør eller lignende, kan din præstation forværres og du vil derfor underpræstere. Hvis du er opmærksom på dette, kan du tilpasse din træning til netop det. Endvidere har du mulighed for at skrive disse ting ned, og når du engang vender tilbage for at se din udvikling, kan du se hvorfor der eventuelt er udsving. 

Hent træningsdagbog 
Hent og print træningsnoter

Kommentarer

Kommentarer:
Navn til oversigt:
Gerda Johansen
01-01-2020
Kommentar til oversigt:
Kan ikke dowlode træningsdagbog
Navn til oversigt:
Aalborg Sportshøjskole
13-01-2020
Kommentar til oversigt:
Hej Gerda
Det var meget underligt, vi har lige tjekket det igennem. Du kan evt. ringe til os på 98131311, så skal vi nok hjælpe dig
Aalborg Sportshøjskole

Anbefalinger til dig

Anbefalinger: