Hvorfor tage på højskole?

Overvejer du et højskoleophold i dit sabbatår? Så er du kommet til det rette sted. Et højskoleophold er en unik oplevelse fyldt med fællesskab og samvær. På Aalborg Sportshøjskole laver vi højskole med sporten som omdrejningspunkt - og vi elsker, ELSKER sport og træning. Du vil komme til at møde undervisere, der er blandt landets og verdens bedste, og som er klar til at lære fra sig.


Du skal tage på højskole hos os i dit sabbatår (efter gymnasiet eller efter din bachelor), hvis du vil have en unik oplevelse og få venner for livet, og hvis du er til sport, træning, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem. Du kan deltage i noget fra tidlig morgen til sen aften. Vi skal nok udfordre dig, og vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er elevernes højskole, og eleverne er medspillere på de deres eget ophold.

FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER 


Fællesskab

Det særlige ved højskolen er det forpligtende fællesskab. Vi lever sammen døgnet rundt, og der er ikke mange muligheder for at udfolde sit privatliv. Eleverne bor i lejligheder, 3 eller 4 sammen, og du vil møde unge fra andre dele af Danmark og Norden. Men bare rolig, de er lige så tossede med sport som du er, så det skal nok blive interessant.

Det kræver engagement, og det forventer vi, at du har. Der vil foruden fantastisk undervisning være køkkentjanser, områder at gøre rent, service at stille på plads efter brug, diskussioner om at komme til tiden og oprydning efter fest. Har du mod på både det sure og det søde, så pak en taske og kom af sted på højskole i dit sabbatår, du vil ikke fortryde det 👍💪 

TILMELD DIG TIL HØJSKOLEN


Weekender og den typiske højskoleelev

Den typiske højskoleelev bliver hængende i weekenden, for der sker så meget man kunne gå glip af. Eleverne er selv med til at planlægge arrangementer i weekenderne - alt fra Olympiske lege og hygge ved bålet, til filmaftner, vaffelbagning og vinterbadning. Den typiske højskoleelev er i starten af tyverne, men vi har også nogle på 17,5 år og 35 år. Den typiske højskoleelev bruger et højskoleophold som en kvalificeret pause inden et kommende studie i forbindelse med et sabbatår. Den typiske højskoleelev vænner sig hurtigt til at være en del af fællesskabet – og den typiske højskoleelev får svært ved at undvære det igen. Lyder det mon som noget for dig ❓