logo_2016
search-button

Fag på højskole

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner – måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er skolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og personlighed – og hjælp dig med at få styr på din fremtid. Vi er kendt for at have et højt fagligt niveau i vores undervisning, men du kan gå her uanset hvor dygtig du er i forvejen. Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fem fagområder: Fitness / fysisk træning // Job i uniform // Motion og udvikling // Outdoor og friluftsliv // Ridning 

Vælger du ikke en af skolens elitetræneruddannelser kan du kombinere fagene fra de forskellige fagområder og udvikle dit helt eget højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole. Så vælg selv om dit højskoleophold skal have fokus på sjov, træning, motion, instruktøruddannelser, forberedende linjer til et arbejde i uniform, studeforberedende, friluftsliv eller noget helt andet.  

Hvornår kan jeg starte? Klik på nedenstående indtag og se hvilke fag der tilbydes

Indtag 18. oktober           Indtag 10. januar          Indtag 28. februar          Indtag 1. august 

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag HovedfagIkonUdenTekst og et sidefag SidefagIkonUdenTekst (der kan vælges fag mellem de fem fagområder) 

PerioderHovedfagSidefag


Hovedfag - 44 ugers elitetræneruddannelse

Hvis du derimod tager en elitetræneruddannelse på 44 uger EliteIkonUdenTekst , skal du ikke vælge sidefag, men i stedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag. 
PerioderHovedfagElite


FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER