Fitness / fysisk træning

Fitness / fysisk træning

Er du vild med CrossFit, fitness, styrketræning eller vægtløftning? Eller har du et brændende ønske om at blive uddannet holdinstruktør, fysisk træner eller personlig træner indenfor fitness, fysisk træning eller styrketræning? Så har Aalborg Sportshøjskole helt sikkert en linje som passer til dig. Vi har landets to højeste elitetræneruddannelser indenfor fitness og styrketræning, hvor du får et intensivt år med teori og praksis som personlig træner. De elever som tager skolens elitetræneruddannelser, er ekstremt efterspurgte som personlige trænere i fitnessbranchen og i eliteverdenen som fysiske trænere.

Arketyper - Lang beskrivelse:

CrossFit, fitness, styrketræning og vægtløftning handler ikke kun om at blive stærk og komme i god form. Det handler i lige så høj grad om at udvikle din krops potentiale og opleve hvad kroppen er i stand til at præstere. Gennem undervisning, vejledning og træning fra højskolens dygtige og erfarne undervisere, opbygger du en stærk, smidig og veltrænet krop.

Som højskoleelev får du et indblik i en lang række forskellige træningsformer og metoder, og du får muligheden for at gå i dybden med det teoretiske indenfor eks. pædagogik, psykologi, anatomi, fysiologi, ernæring m.m.

Vælger du derimod en af træneruddannelserne, giver vi dig færdigheder, forståelse og praktiske erfaringer, så du kan varetage job som holdinstruktør, fysisk træner eller personlig træner i branchen - eller supplere SU’en med et studiejob. Træneruddannelserne kan også bruges, hvis du overvejer en fremtidig uddannelse indenfor idræts- og eller sundhedssektoren som fysioterapeut, ergoterapeut, kiropraktor, lærer eller idrætsstudiet.

Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Hovedfag - 44 ugers elitetræneruddannelse
Hvis du derimod tager en elitetræneruddannelse på 44 uger HovedfagElite , skal du ikke vælge sidefag, men i stedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag.

Fitness / fysisk træning har følgende fag du kan vælge imellem: