logo_2016
search-button
Navn:

CrossFit

Yellow label:
Hovedfag
12, 20, 24, 36 og 44 uger (efteråret og foråret)
Elitetræneruddannelse
Yellow tag:
CrossFit
Kort beskrivelse:

CrossFit er en dynamisk træningsform hvor man arbejder med hele kroppen - altså “constantly varied high intensity functional movement”. Med CrossFit på Aalborg Sportshøjskole bliver du præsenteret for alle aspekter af CrossFit: cardio, gymnastik, styrke og vægtløftning. Så hvis du vil forbedre dine CrossFit evner eller bare vil i fantastisk form, er CrossFit linjen på Aalborg Sportshøjskole stedet for dig!

YT Video:
Lang beskrivelse:

CrossFit har amerikanske rødder og vil med højintens- og varieret træning flytte din fysiske formåen dag for dag. Mens musikken dunker og pulsen stiger, vil vi arbejde på hele tiden at gøre dig bedre, stærkere og mere udholdende.

I CrossFit arbejder vi bl.a. med:

Undervisningen er designet til at forbedre dig og dine evner indenfor CrossFit. Gennem en blanding af individualiseret skill arbejde, gymnastiske øvelser, styrke og vægtløftningscyklusser, workouts og supportøvelser, gør vi dig dag for dag til en bedre CrossFitter. Igennem progressioner og regressioner, sørger vi for at udfordre alle på det niveau de er på. Vi sætter en dyd i at hjælpe individet, men med stort fokus på fællesskabet omkring træningerne. Vi fejrer hinandens succeser, og hjælper hinanden igennem hårde workouts.


Eleverne bliver igennem året testet i 4 forskellige tests: CrossFit Total, 1 min Echo Bike test, 7 min Row og Coopertest. De gennemsnitlige forbedringer ligger på henholdsvis 13%, 11%, 4% og 6% på et halvt år. Så har du ambitioner om at forbedre dine evner indenfor CrossFit, er Aalborg Sportshøjskole lige dig!

Bestil brochure

2022CrossFit2Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12, 20, 24, 36 og 44 uger (efteråret og foråret)
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2022/23

  • 2. april 2023 (12 uger)

Skoleåret 2023/24

  • 2. august 2023 (20 eller 44 uger)
  • 27. september 2023 (12 eller 36 uger)
  • 3. januar 2024 (24 uger)
  • 20. marts 2024 (13 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:

Mens du går på CrossFit, har du mulighed for at tage med på følgende rejser:

  • Fællesrejse til naturskønne Norge (sept.) - Obligatorisk 
  • Kulturrejse til Sri Lanka (okt.)
  • Fællesrejse til storbyer (feb.) - Obligatorisk

Her på siden kan du læse mere om de forskellige rejser 

Dokumentation:
Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.
Økonomi:

Indmeldelsesgebyr 2.000 DKK
Ugeprisen det første halvår er 1.695 DKK pr. uge. 
Herefter falder ugeprisen til 1.295 DKK pr. uge (prisen falder efter 24 ugers forløb)
Ugeprisen dækker kost, logi, undervisning samt weekender.

Læs mere her på siden omkring økonomien ved at være elev på Aalborg Sportshøjskole

Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Overskrift

Boost din CrossFit

Beskrivelse

Undervisningen er designet til at forbedre dig og dine evner indenfor CrossFit

Billede/video

Hovedfagets opbygning

CrossFit tilbydes 4 gange årligt i forskellige forløb. 

2020HovedfagForlob

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Jeg elsker at være elev på crossfitlinjen på Aalborg Sportshøjskole. Vi har et super godt fællesskab på linjen samt en fed humor, hvor der er plads til at give den gas og være skøre sammen. Vi bakker altid hinanden op, selvom vi er på forskellige niveauer, hvilket giver en supergod vibe. Jeg elsker at gå amok til vild dak, og det er der rig mulighed for på crossfitlinjen under hårde WODS. Jeg kan godt lide, at træningen er meget varieret, eftersom den indeholder både skill, strict gymnastik, styrke, vægtløftning og hårde WODS. Jeg har forbedret mig markant , siden jeg startede på crossfitlinjen i august 2019. Jeg elsker at forbedre mig, hvilket er uundgåeligt, hvis man følger programmet på crossfit. Hvis man elsker at træne og have det sjovt sammen med andre samt at forbedre sine fysiske evner, kan jeg varmt anbefale at vælge crossfitlinjen. << Nanna Boldt
Display formatting
>> Crossfit på Aalbrog Sportshøjskole var en vanvittig god beslutning! Jeg havde ikke synderligt meget erfaring inden og var derfor også rimelig nervøs for at komme til at blive lidt til grin. Der var dog ingen grund til bekymring! Der er virkelig plads til ALLE tænkelige niveauer. Vi havde både folk, som ikke anede, hvad crossfit er, og folk der stillede op til internationale crossfitkonkurrencer. Rasmus og Jesper har været nogle super skønne undervisere. De er gode til at hype en stemning op, gode til at presse en til det yderste, men også gode til at snakke med, hvis alt føltes træls. Der er et utal af skills mm., jeg aldrig troede, jeg ville kunne lære. WOD’s jeg aldrig troede jeg ville lave to gange i streg. Løft jeg aldrig troede ville være muligt. Konkurrencer jeg aldrig troede, jeg ville være blive nok til, men crossfit med Bruun og Horslev har fået det til at ske og presset en til nye højder! Inden jeg kom, var det svært at forestille sig at fire timers crossfit kl. 8 mandag morgen kunne være fedt, men hold nu k*ft, hvor har det været nice og fyldt med latter! Alle de søde mennesker, jeg havde crossfit med, gjorde hver dag til en fest. Og det mener jeg virkelig. Det var det bedste sammenhold, og det kommer jeg til at savne inderligt. Vi hiver alle sammen hinanden op, hvis man er lidt træt eller har en off dag. At heppe på hinanden er blevet en hel disciplin i sig selv. Træning uden alle mine bedste crossfitvenner, bliver aldrig det samme! Jeg kommer til at savne crossfit på Aalborg Sportshøjskole sindssygt meget. Jeg elsker, elsker, elsker det højskolen har givet mig. Kæmpe kærlighed til crossfit, underviserne og til mine dejlige crossfitvenner. << Maja Obel
Display formatting
>> Jeg tog på Aalborg Sportshøjskole for at forbedre mit crossfit og fordi jeg ikke vidste hvad jeg ville. Det endte med at give mig så meget mere og være en af de bedste beslutninger jeg har taget.

CrossFit på Aalborg Sportshøjskole er noget specielt. Det er en god mulighed for at forbedre sit niveau, lige meget hvad niveau man kommer på. Jeg har personligt selv trænet en del crossfit før, og er en af de få der kommer med en baggrund i crossfit verdenen. Det har dog ikke gjort at jeg ikke har udviklet mig, tværtimod. Rasmus Horslev er super god til at udfordre alle på de niveauer de end er på.

Har haft nogle fantastiske oplevelser med konkurrencer her på skolen. I sommers konkurrerede jeg med Nanna Boldt og stemningen man mærkede når næste hele højskolen kom og heppede var helt fantastisk. Den dag glemmer jeg aldrig.

Udover Crossfit byder højskolen på så meget andet. Har fået venskaber for livet og mødt nogle helt fantastiske mennesker fra hele landet. Aalborg Sportshøjskole er en oplagt mulighed for at opleve nye ting og udfordre sig selv i sin sport. Tror alle vil gå fra højskolen med noget nyt og lærerigt i bagagen. << Rasmus Ravn Augustsen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Rasmus Horslev

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Rasmus's passion for CrossFit blev vækket i 2012 da Rasmus selv var elev på CrossFit linjen. Siden har Rasmus også dyrket både CrossFit og vægtløftning på et konkurrence plan, hvilket bl.a. er blevet til en 2. Plads til DM i vægtløftning, 3. bedste mandlige crossfitter i Danmark (2020) til Danish Functional Fitness Championship og nummer 9 til german throwdown
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: