logo_2016
search-button
Navn:

Fitnessholdinstruktør

Yellow label:
Yellow tag:
Fitnessholdinstruktør
Kort beskrivelse:

Fitness holdinstruktør er for dig, som vil arbejde i fitnessbranchen eller supplere SU’en med et studiejob. Instruktøruddannelsen giver dig et godt og bredt grundlag, som udvikler dig til at varetage forskellige typer holdtræning.

Billede:
Fitnessholdinstruktør
Lang beskrivelse:

På instruktøruddannelsen til holdinstruktør, lærer du omkring kroppens anatomi og fysiologi samt træningslære, hvor du bliver klædt på til at varetage forskellige typer holdtræning. Hos os har vi særlig fokus på, at du får teorien afprøvet i praksis, hvor du underviser andre samt lærer at differentiere mellem forskellige holdtræningstyper og målgrupper. Derfor vil du under dit forløb på instruktøruddannelsen komme til at undervise både andre elever og folk udefra “det virkelige liv”. Du bliver både dygtig som udøver og stærk som underviser, så du er klar til at varetage jobs i fitnessbranchen efter endt instruktøruddannelse. 

I Fitnessholdinstruktør arbejder vi bl.a. med

 • Muskeltræning
  - Styrketræning med redskaber og træning med egen kropsvægt
  - Cirkeltræning
  - CrossFit
  - HIIT
  - Workouts
 • Holdcykling 
 • Kommunikation og ledelse 
 • Programlægningsteori
 • Undervisning med brug af musik 
 • Kendskab til brugen af Exorlive

Så - ønsker du at arbejde som holdinstruktør i fitnessbranchen? Så er vores instruktør uddannelse sikkert lige noget for dig. 

Bestil brochure

2019Fitness11

Fakta

Type uddannelse:

DIF træner 1 eller DIF træner 2 uddannelse samt Europe Active (niveau 3)
Uddannelsen er akkrediteret og godkendt af Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Europe Active (EA) og lever således op til standarder for kvalitet, undervisning, fagligt indhold og eksamen for træneruddannelsen gennem DIF og EA. Som uddannet fitnessholdinstruktør bliver du registreret hos European Register og Exercise Professionals (EREPS) på niveau 3. Læs mere her

* Ønsker du at opnå kvalifikationer til at modtage DIF træner 2 uddannelse, kræves 20 uger i efteråret eller 24 uger i foråret, ellers følger man blot undervisningen i faget. Du kan også blive uddannet DIF træner 1, hvis du er højskoleelev i et 9 uger forløb (oktober eller marts indtag)

Varighed:
9, 17, 20 og 24 uger
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2021/22

 • 1. august 2021 (20 uger) > Venteliste
 • 17. oktober 2021 (9 uger) > Venteliste
 • 9. januar 2022 (24 uger)
 • 27. februar 2022 (9 eller 17 uger)

Skoleåret 2022/23

 • 31. juli 2022 (20 uger) 
 • 16. oktober 2022 (9 uger)
 • 8. januar 2023 (24 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat samt højskolebevis.
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
topfotologogymdanmark
DIF_LOGO_2013_stor_JPG
EA_STANDARDS_LOGO-2c
EA_LOGO
EREPS-logo-fc
Lang beskrivelse 2:

Sidefagets opbygning

Fitnessholdinstruktør tilbydes 4 gange årligt i forskellige forløb. Dog skal du være opmærksom på, at vælger du et forløb mindre end 20 uger, bliver du uddannet DIF træner 1. Vælger du derimod et længere forløb kan du blive DIF træner 2 samt Europe Active (niveau 3).Udover dit sidefag Sidefag skal du vælge et hovedfag Hovedfag 

2020SidefagForlob

FitnessEnergyFlowtraning3

Tilmeld fitnessholdinstruktør

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting:
>> Jeg er stolt af, at jeg får denne mulighed allerede, altså at undervise mennesker i noget jeg er passioneret omkring. Derudover synes jeg det er en ære at være en del af det fællesskab som fitness linjen giver, når vi ikke er så mange.

Jeg havde ikke forståelsen for en hel træningstime før og i dette tilfælde, som er tilpasset seniorer. Det er dermed noget forberedelse, som jeg ikke har kunne tidligere, men har lært gennem uddannelsen. Alt det som følger med til en undervisning, har jeg mere eller mindre styr på nu. Herunder blandt andet styring af mic, spinning cykel, TRX osv. som igen bliver tilpasset den enkeltes niveau 💪. << Simon Wollau

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Jane Flæng

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Jane Flæng har gennem flere år arbejdet i fitnessbranchen med både unge som ældre og har altid fingeren på pulsen. Hun er uddannet på skolen i 2010 og derudover uddannet ernæringsrådgiver, løbe-, kettlebell- og TRX instruktør samt yogalærer. Med sin store erfaring og kandidat i idræt er Jane ansvarlig for skolens fitnesslinjer samt coachunderviser og studievejledning.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: