Hovedfag
9, 17, 20, 24, 32 og 44 uger. (efteråret og foråret)
Elitetræneruddannelse
Styrkeløft

Styrkeløft, er en styrkesportsgren hvor man konkurrer i bænkpres, squat og dødløft og sammenlagt i trekamp både klassisk og med udstyr.

Styrkeløft

Til sammenligning med andre styrkesports grene, som tester grænsen for styrke (eksplosiv styrke VL), tester styrkeløft de menneskelige grænser inden for absolut styrke.

Du får en meget varieret træning, hvor vi gennem specifikke øvelser og træningsprogrammer, hele tiden forsøger at forbedre dine weekpoints og styrker så du derigennem kan forbedre dine trekamps øvelser. Så hvad enten du er nybegynder eller elite indenfor Styrkeløft, kan vi tilbyde dig sparring i dagligdagen på et meget højt niveau.

• Squat
  • Bænkpres
  • Dødløft
  • Kendskab til udstyr
  • Almen styrke
  • Hastigheds målinger (Tendo)
  • Core styrke
  • Restitution
  • Humanistiske fag bl.a. pædagogik, psykologi, ledelse m.m. strækker sig over 7-10 lektioner (halvårligt)
  • Naturvidenskabelige fag bl.a. anatomi, fysiologi, ernæring m.m. strækker sig over 12-15 lektioner (halvårligt)

Så hvad enten du er nybegynder eller elite indenfor styrkeløft, kan vi tilbyde dig sparring i dagligdagen på et meget højt niveau. Selve træningen foregår i skolens Styrkeunivers som har landets bedste faciliteter til styrkeløft og anden styrketræning.

Under højskoleopholdet kan man helt gratis være en del af Foreningen Sportshøjskolen og det fællesskab der følger med, eks. deltagelse ved fællestræning i skolens egen træningscenter. Foreningen Sportshøjskolen er en selvstændig foreningen med Aalborg Sportshøjskole som hovedsponsor. Her kan man mødes og dyrker CrossFit, styrketræning, styrkeløft eller vægtløftning. Derudover stiller foreningen op i forskellige mesterskaber/konkurrencer, såsom JM, DM, EM og VM og endelig arrangerer foreningen også mesterskaber i eks. DM i bænkpres, DM i styrkeløft og DM for hold i vægtløftning.

2020Styrkeloft2

9, 17, 20, 24, 32 og 44 uger. (efteråret og foråret)

Skoleåret 2020/21

• 2. august 2020 (20 eller 44 uger)
  • 18. oktober (9 eller 33 uger)
  • 10. januar 2021 (25 uger)
  • 28. februar 2021 (9 eller 18 uger)

Mens du går på styrkeløft har du mulighed for, at tage med på følgende rejser:

• Adventure til Sydfrankrig (aug.)
  • LaSanta (dec.)
  • Sydafrika, Stellenbosch (jan.)
  • Skitur til Passo Tonale i Italien (feb.)
  • Oplev CrossFit et sted i Europa (april)
  • 5 dags rafting tur i Norge (juni)

Her på siden kan du læse mere om de forskellige rejser

Efter gennemført ophold får du et højskolebevis.

Indmeldelsesgebyr 1.600 DKK
Ugeprisen det første halvår er 1.525 DKK pr. uge.
Herefter falder ugeprisen til 1.000 DKK pr. uge
Ugeprisen dækker kost, logi, undervisning samt weekender.

Læs mere her på siden omkring økonomien ved at være elev på Aalborg Sportshøjskole

Dsf_logo_copy

Hovedfagets opbygning

Udover dit hovedfag Hovedfag skal du vælge et sidefag Sidefag, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med. Sidefagene du kan vælge imellem er: Boardsport (kun efteråret), fremtidens idrætsleder (kun muligt ved januar indtaget), friluftsliv (fra marts-juni), fitness energy og flowtræning, klatreinstruktør / klatring eller styrketræning

Tirsdag eftermiddag kan du vælge, at få din helt egen personlig træner eller vælge winter- summer explore, hvis du heller vil være på vandet eller i skoven
Hovedfag

2020Styrkeloft4

Tilmeld styrkeløft

Kim Lynge

Kims kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området. Jeg kommer oprindeligt fra fiskerbyen Hirtshals, uddannet på Trænerskolen Aalborg og et "hav" af andre steder på kloden. Jeg har været landstræner i Vægtløftning og Styrkeløft, har selv deltaget i OL 1992.