logo_2016
search-button
Navn:

Fitness / fysisk træning

Billede:
Fitness / fysisk træning
Beskrivelse:

Er du bare vild med CrossFit, fitness, styrketræning, vægtløftning eller har du et brændende ønske om, at blive uddannet fysisk træner eller personlig træner indenfor fitness, fysisk træning eller som styrketrænerinstruktør? Så har Aalborg Sportshøjskole helt sikkert en linje som passer til dig. Vi har landets tre højeste diplomtræner uddannelser indenfor styrkeløft, vægtløftning eller styrketræner og fysisk træner, hvor du får et intensivt år med teori, praksis og som personlig træner. De elever som tager skolens elitetræneruddannelser er ekstremt efterspurgte som personlige trænere i fitness branchen og i eliteverdenen som fysiske trænere.

Arketyper - Lang beskrivelse:

CrossFit, fitness, styrketræning, styrkeløft og vægtløftning handler ikke kun om, at blive stærk og komme i god form. Det handler i lige så høj grad om, at udvikle din krops potentiale og opleve, hvad kroppen er i stand til at præstere. Gennem undervisning, vejledning og træning fra højskolens dygtige og erfarne undervisere opbygger du en stærk, smidig og veltrænet krop. 

Som højskoleelev får du et indblik i en lang række forskellige træningsformer og metoder, og du får muligheden for, at gå i dybden med det teoretiske indenfor eks. pædagogik, psykologi, anatomi, fysiologi, ernæring m.m. 

Vælger du derimod en af træneruddannelserne, giver vi dig færdigheder, forståelse og praktiske erfaringer, så du kan varetage jobs som fysisk træner eller personlig træner i branchen, eller også vil supplere SU’en med et studiejob. Træneruddannelserne kan også bruges, hvis du overvejer en uddannelse indenfor idræts- og eller sundhedssektoren som fysioterapeut, ergoterapeut, kiropraktor, lærer eller idrætsstudiet.

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole 😀

ValgAfFag2022

Fitness / fysisk træning har følgende fag du kan vælge imellem

New Anbefalinger:
Date:
Image 2:
Title:

Ea Marie Henriksen

Kort beskrivelse:
Da jeg kom tilbage på højskolen efter juleferien, var det med ny energi og jeg var klar til at prøve kræfter med et nyt hovedfag. Valget faldt på fitness personlig træner. Sidste år havde jeg selv glæden af at have en personlig træner, hvilket var pisse fedt og som jeg lærte sindssygt meget af. Jeg lærte en masse nyt om både træning og teknik og fik lysten til selv at have rollen som træner.

Inden jeg startede, var jeg nervøs for om niveauet på fitness personlig træner ville være for højt til, at jeg ville kunne følge med. Jeg havde ikke de helt store erfaringer inden for træning og trænerrollen, men det har heldigvis vist sig, at jeg sagtens har kunnet følge med på samme niveau som resten af holdet. Corona og nedlukningen har desværre forkortet vores ophold, så for at indhente den tid vi har mistet, har vi haft nogle rigtigt intense uger, hvilket har givet os muligheden for både at fordybe os i faget og komme tæt på hinanden på holdet. Vi er 7 elever på vores hold og det at vi er så få, gør at vi er kommet meget tæt på hinanden og hygger os helt vildt, når vi har undervisning.

Det at gå på højskole er langt mere end bare undervisningen og træning. Det sociale aspekt er, for mig, det som fylder allermest. Man kommer meget tæt på hinanden utrolig hurtigt, da man deler hele sin hverdag sammen. Efter blot 2 måneder på højskolen, havde jeg fået et helt unikt bånd til Ida, en rigtig skøn pige jeg mødte på mit hovedfag sidste år, som den dag i dag, stadig er en af mine allerbedste veninder. De minder vi har skabt sammen og delt her på SPH, er noget jeg aldrig vil være foruden.