Job i uniform

Job i uniform

Har du altid haft en drøm om et job i uniform. Det kunne være som politibejent eller Falckredder / ambulanceassistent.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Aalborg Sportshøjskole byder dig velkommen på en af vores forberedende linjer til Job i uniform. I snart 10 år har vi forberedt de højskoleelever, som brænder for at arbejde i politiet, til politiets optagelsesprøve, og vi gør det med stor succes. Vi kender kravene til politiets optagelsesprøver, og vi kan uden at tøve prale af at have Danmarks bedste og mest gennemprøvede politikursus, hvor optil 90 % af vores elever slipper igennem nåleøjet til Politiskolen efter endt forløb. Med en så stor succes der optages på Politiskolen har Falck kontaktet højskolen for herigennem, at kunne tilbyde tilsvarende forberedende Falcklinje og derfor har Falck officielt blåstemplet Aalborg Sportshøjskole, som den eneste højskole i Danmark der har et samarbejde med Falck omkring deres optagelsesprøver til Falckredder.

Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Job i uniform har følgende linjer du kan vælge imellem: