Job i uniform

Job i uniform

Har du altid haft en drøm om et job i uniform? Det kunne være som politibetjent eller ambulancebehandler? Så er vores forberedende linjer til Job i uniform lige noget for dig.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Aalborg Sportshøjskole byder dig velkommen på en af vores forberedende linjer til Job i uniform. I snart 15 år har vi forberedt de højskoleelever, som brænder for at arbejde i politiet, til politiets optagelsesprøve, og vi gør det med stor succes. Vi kender kravene til politiets optagelsesprøver, og vi kan uden at tøve prale af at have Danmarks bedste og mest gennemprøvede politikursus, hvor optil 90 % af vores elever slipper igennem nåleøjet til Politiskolen efter endt forløb.

I forlængelse af de erfaringer vi har erhvervet os på politilinjen, har vi oprettet en Ambulancelinje, hvor optagelseskravene til Ambulancebehandler-uddannelsen er i fokus. Med udgangspunkt i operativ erfaring og indgående kendskab til diverse ambulancebehandler-optagelsesprøver på landsplan, har vi målrettet et forløb mod at udvikle dine fysiske og personlige færdigheder, således at du får optimale forberedelsesforhold mod en eventuel optagelsesprøve.

Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Job i uniform har følgende linjer du kan vælge imellem: