logo_2016
search-button
Navn:

Beachvolley

Tagline

Beachvolley er en holdsport 🏖️🏐

Yellow tag:
Beachvolley
Kort beskrivelse:
Når vi går mod lysere tider, bevæger vi os udenfor, hvor vi spiller beachvolley. Vi er nemlig så heldige at have adgang til flere beachvolleybaner få minutter fra Aalborg Sportshøjskole med direkte adgang til vandet. Så du kan nemt tage en dukkert i vandet for at få vasket sandet af den svedige krop. 🌊
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et tæt fællesskab og unikke oplevelser.

Beskrivelse Ny 1

Beachvolley på højskole er for dig, som gerne vil opleve magien ved holdsporten og være ude i det gode vejr. Kast dig i sandet, lær at smashe, blokere, hæve m.m. Beachvolley er for alle, nybegynder som øvet spiller. I beachvolley arbejder vi med alle de tekniske elementer gennem varieret træning og øvelser. Beachvolley er en sjov holdsport med sand mellem tæerne, solbriller på, solen over hovedet og musik fra boomblasteren. 🌞🎶

Når vi har teknikken på plads, skal vi selvfølgelig også spille kampe mod hinanden. I beachvolley lægges hovedvægten på det praktiske.

Vi spiller på beachvolleybaner ved Vestre Fjordpark - 5 minutter 🚲 fra Aalborg Sportshøjskole

Beskrivelse Ny 2 Titel
I beachvolley arbejder vi bl.a. med
Beskrivelse Ny 2
Grundslagene
Makkerskab og motivation på banen
Forsvar/angreb
Hurtighed
Faldteknik
Taktisk træning
Spilforståelse – placering på banen m.m.
Udvikling gennem sjove småspil, sekvenser og kamptræning
Udtalelser:

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +45 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
8 uger
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Erik Sidenius

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
er skolens forstander. Erik har tidligere dyrket atletik på meget højt plan, hvilket medførte OL deltagelse i Seoul
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Teambuilding

I fordybelsesfaget teambuilding sætter vi fokus på samarbejde og kommunikation når vi sammen kaster os over et projekt eller udfører en opgave. Du lærer at udvikle, tilpasse, organisere og afvikle et arrangement eller en aktivitet i samarbejde med dine højskolekammerater.
Læs mere

Sportsmassage

Sportsmassage er et interessefag designet til dig, der brænder for at forstå kroppens autonome nervesystem. Hvilket giver en god forståelse for hvornår du slapper af, når man modtager massage, og hvordan man står ergonomisk korrekt når man giver massage.
Læs mere

Cardio

Vil du forbedre din kondition og udvide din horisont indenfor idræt med høj puls? Gennem interessefaget cardio bliver du sammen med dine højskolekammerater præsenteret for forskellige træningsformer, hvor kondition, puls og sved på panden er i fokus.
Læs mere

Psykologi

Sidefaget psykologi får du indsigt i hvor vigtigt det er at arbejde med mental træning som træner og hvilke teknikker du kan anvende for at udøvere kan præstere bedst muligt.
Læs mere

Politik, samfund og historie

Når man går på højskole, kan man hurtigt komme til at glemme lidt om livet uden for skolen. Men med fordybelsesfaget, Politik, samfund og historie, har du en glimrende mulighed for alligevel at gå i dybden med det samfund, du er en del af.
Læs mere

Volley

I sidefaget volley er der plads til alle, uanset om du har spillet i mange år eller aldrig har rørt en bold. I volley får du både god træning og masser af sjov med dine højskolekammerater. 😃
Læs mere

Anatomi, ernæring og træning

Ønsker du at blive klogere på basal anatomi og fysiologi? Og ønsker du at kunne skabe en kobling til idræt og bevægelse? Så er fordybelsesfaget anatomi, ernæring og træning sikkert lige dig.
Læs mere

Innovation og kreativitet

I innovation og kreativitet arbejder du kreativt med idégenerering samt idéudvikling og ender med et færdigt slutprodukt. Du lærer om de grundlæggende innovationsbegreber og om kreative teknikker til idéudvikling før du selv kaster dig ud i idégenering og udvikling af din helt egen innovative idé.
Læs mere

Debatten

I fordybelsesfaget debatten tager vi emner op fra aktuelle debatter i medierne og ser på dem med jeres generations perspektiv. Det kan fx være VM i Qatar, øremærket barsel til mænd, klimakrisen og meget mere.
Læs mere