logo_2016
search-button
Navn:

Outdoor / friluftsliv

Billede:
Outdoor / friluftsliv
Beskrivelse:

I fagene indenfor Outdoor og Friluftsliv, dyrker vi glæden ved at være ude i naturen og mærke adrenalinen pumpe. Højskoleopholdet indeholder masser af fede outdoor oplevelser og udfordringer til lands, på vandet og i skoven med storslået natur. Vi sanser, øver færdigheder, leger, udfordrer og samarbejder os frem, mens vi dyrker outdoor discipliner såsom klatring, mountainbike, kajak, SUP, street-SUP, windsurfing, kano, ski, rafting eller waveboard. Outdoor og friluftsliv er derfor for dig, som elsker at bruge tid i naturen. Det kan også være du har et ønske om at blive instruktør og træne andre i diverse outdoor aktiviteter på landets mest intensive og ambitiøse outdoor-uddannelse, som vi også tilbyder.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Vi har landets bedste outdoor udfoldelsesmuligheder. Vi giver dig mulighed for at surfe i Cold Hawaii, køre mountainbike på landets bedste spor, wakeboarde i Limfjorden, sejle på smukke åer og meget mere.

Så om du er til vandaktiviteter og klatring, er spejder og naturmenneske, eller bare elsker outdoor og friluftslivet, så skal vi nok udfordre dig. Du får action og grænseoverskridende oplevelser når vi går outdoor. Så kom og mærk suset, hyggen og det fantastiske fællesskab, der opstår når du giver den gas i outdoor aktiviteter med højskolevennerne på dit højskoleophold.


Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Outdoor / friluftsliv tilbyder dig følgende fag du kan vælge imellem:

New Anbefalinger: