Navn:

Outdoor / friluftsliv

Billede:
Outdoor / friluftsliv
Beskrivelse:

Her dyrker vi glæden ved at være ude i naturen og mærke adrenalinen pumpe. Højskoleopholdet indeholder masser af fede oplevelser og udfordringer til lands, på vandet og i skoven med storslået natur. Vi sanser, øver færdigheder, leger, udfordrer og samarbejde os frem, mens vi dyrker outdoor disciplinerne i eks. klatring, mountainbike, kajak, SUP, street-SUP, windsurfing, kano, ski, rafting eller waveboard. Det kan også være du har et ønske om, at blive instruktør og træne andre i diverse outdoor aktiviteter på landets mest intensive og ambitiøse outdoor-uddannelse.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Vi har landets bedste udfoldelsesmuligheder. Vi giver dig mulighed for at surfe i Cold Hawaii, køre mountainbike på landets bedste spor, wakeboarde i Limfjorden, sejle på smukke åer og meget mere.

Så om du er til vandet, spejder, klatre, naturmenneske eller bare elsker outdoor og friluftslivet i det fri, så skal vi nok udfordre dig. Du får action og grænseoverskridende oplevelser. Så kom og mærk suset, hyggen og det fantastiske fællesskab, der opstår når du giver den gas med dit højskoleophold.

Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Outdoor / friluftsliv tilbyder dig følgende fag du kan vælge imellem:

New Anbefalinger: