logo_2016
search-button
Navn:

Outdoor / friluftsliv

Billede:
Outdoor / friluftsliv
Beskrivelse:

Her dyrker vi glæden ved at være ude i naturen og mærke adrenalinen pumpe. Højskoleopholdet indeholder masser af fede oplevelser og udfordringer til lands, på vandet og i skoven med storslået natur. Vi sanser, øver færdigheder, leger, udfordrer og samarbejder os frem, mens vi dyrker outdoor disciplinerne i eks. klatring, mountainbike, kajak, SUP, street-SUP, windsurfing, kano, rafting eller waveboard. Det kan også være, du har et ønske om at blive instruktør og træne andre i diverse outdoor aktiviteter.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Vi har landets bedste udfoldelsesmuligheder. Vi giver dig mulighed for at surfe i Cold Hawaii, køre mountainbike på landets bedste spor, wakeboarde i Limfjorden, sejle på smukke åer, klatre i skolens egne indendørs faciliteter og meget mere.

Så om du er til vandet, spejder, klatring, naturmenneske eller bare elsker outdoor og friluftslivet i det fri, så skal vi nok udfordre dig. Du får action og grænseoverskridende oplevelser. Så kom og mærk suset, hyggen og det fantastiske fællesskab der opstår, når du giver den gas med dit højskoleophold.

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole 😀

ValgAfFag2022

Outdoor / friluftsliv har følgende fag du kan vælge imellem

Boardsport
Bouldering
Friluftsliv
Klatring
Klatring og bouldering
Summer og winter explorer
Surfing
Vandring