logo_2016
search-button
Navn:

Outdoor / friluftsliv

Billede:
Outdoor / friluftsliv
Beskrivelse:

Her dyrker vi glæden ved, at være ude i naturen og mærke adrenalinen pumpe. Højskoleopholdet indeholder masser af fede oplevelser og udfordringer til lands, på vandet og i skoven med storslået natur. Vi sanser, øver færdigheder, leger, udfordrer og samarbejde os frem, mens vi dyrker outdoor disciplinerne i eks. klatring, mountainbike, kajak, SUP, street-SUP, windsurfing, kano, rafting eller waveboard. Det kan også være du har et ønske om, at blive instruktør og træne andre i diverse outdoor aktiviteter.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Vi har landets bedste udfoldelsesmuligheder. Vi giver dig mulighed for at surfe i Cold Hawaii, køre mountainbike på landets bedste spor, wakeboarde i Limfjorden, sejle på smukke åer, klatre i skolens egne indendørs faciliteter og meget mere.

Så om du er til vandet, spejder, klatre, naturmenneske eller bare elsker outdoor og friluftslivet i det fri, så skal vi nok udfordre dig. Du får action og grænseoverskridende oplevelser. Så kom og mærk suset, hyggen og det fantastiske fælles-skab, der opstår når du giver den gas med dit højskoleophold.

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole 😀

ValgAfFag2022

Outdoor / friluftsliv har følgende fag du kan vælge imellem

New Anbefalinger: