Navn:

Friluftsliv

Yellow label:
Yellow tag:
Friluftsliv
Kort beskrivelse:

Friluftsliv rummer muligheder for at opleve naturen på tætteste hold. I sidefaget friluftsliv bevæger vi os ud i skovene og på vandet. Vi dyrker det enkelte og primitive liv under åben himmel, giver os god tid til de store naturoplevelser og får både viden om naturen og hyggeligt samvær med hinanden.

Billede:
Friluftsliv
Lang beskrivelse:

Friluftsliv på højskole er for dig, der er vild med naturen og ønsker at opleve den i fællesskab med dine højskolevenner. I friluftsliv vil vi forsøge af fange nogle fisk, som vi kan tilberede - eks. når sildene kommer ind i fjorden. Vi vil gå på opdagelse på Egholm, som ligger kun få minutters sejlads fra Aalborg. I friluftsliv skal vi også prøve kræfter med geocaching og o-løb – en moderne skattejagt med GPS. Derudover skal vi opleve stilheden og naturen på søer og åer i Nordjylland, når vi pakker bilen med kajakkerne eller vores stand up paddle boards (SUP) og drøner afsted. 


I friluftsliv arbejder vi bl.a. med:

  • Kajak
  • Stand up paddle (SUP)
  • Vandring
  • O-løb
  • Geocaching
  • Fiskeri
  • Mad over bål
  • Naturvejledning
  • Historiefortælling

Hvis du vælger friluftsliv på højskole, kan du derfor tage gode og naturfyldte oplevelser med i bagagen.

>> Se med her på siden, hvor vores surf- og outdoor underviser Kim Jensen gennemgår alt vores fede udstyr til vandaktiviteter.

Bestil brochure

2019Friluftsliv2

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12 uger (foråret)
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2023/24

  • 20. marts 2024 (13 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Overskrift

Vi nyder hinandens selskab

Beskrivelse

I friluftsliv dyrker vi det enkelte og primitive liv under åben himmel – som elev kan du altid bruge skolens udstyr i fritiden

Billede/video

Sidefagets opbygning

Friluftsliv tilbydes ved april indtaget i 12 uger. 
2020SidefagFriluftslivForlob

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Sidefaget friluftsliv udbyder en bred vifte af aktiviteter, så der er noget til enhver smag. Jeg elsker balancegangen mellem at være ude på vandet og lave O-løb. Uanset hvad, hygger vi os med det, og det er et godt fag, der lægger op til at styrke fællesskabet. << Anna Emilie Rossen
Display formatting
>> Sidefaget friluftsliv har givet mig muligheden for at slå hovedet fra på en anden måde end jeg plejer. Mange elever inklusiv mig selv bruger en stor del af deres tid i skolens gym, og med friluftsliv på skemaet får jeg muligheden for en eftermiddag med masser af luft i hovedet. Om det er rundt om bålet, ude på vandet eller en tur i skoven. Jeg får muligheden for at prøve en masse nye ting, lære om naturen og få lidt jord under neglene. Det er en fantastisk kontrast til de andre fag jeg har, og det er et fag jeg virkelig holder af. << Ulrikke Herlev

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: