Navn:

Vandring

Yellow label:
Yellow tag:
Vandring
Kort beskrivelse:

Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturområder på, end gennem vandring. Med vandring på højskole kommer du tæt på naturen, når du sammen med dine højskolekammerater snører vandreskoene og bevæger dig til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland.

Billede:
Vandring
Lang beskrivelse:

Oplev de enestående naturperler som Vesterhavets kraft og vinde, fjordenes skønne landskaber, østkystens blide vand og strande, samt de skønne naturområder inde i landet. På sidefaget vandring, vil vi gå ad Nordjyllands smukkeste vandreruter og opleve fantastiske landskaber og skønne udsigter. Der er plads til alle på vandring, så du behøver ikke være vandt til at vandre forinden.


Eksempler på vandreture kan være:

  • Rold Skov - en af Danmarks største skove med bl.a. skovsøer og naturlige kilder.
  • Svinkløv – man går på kanten af Vesterhavet, med udsigt over hele Jammerbugten.
  • Rubjerg Knude – vi går i et af de mest barske områder i landet, hvor vestenvinden hvert år ændrer naturen. På den 80 meter høje sandklit har vi et fantastisk udsigt over Vesterhavet.
  • Nordsøstien – der er en 5000 km lang sti rundt om hele Nordsøen – etaperne i Danmark er bl.a. på gamle kirkestier, redningsstier og kongeveje.
  • Egholm – den lokale ø, der kun ligger 1,5 km fra højskolen. Det er en sjælden mulighed for at opleve en naturperle placeret tæt på en storby.

Vandring bliver i dag ofte kædet tæt sammen med Mindfulness. Det skyldes at kroppen og sindet oplever et kæmpe boost af velvære, når man er i naturen og oplever til fods. Derfor vil sidefaget vandring give dig en følelse af mindfulness og være et godt afbræk fra hverdagen på højskolen.

Bestil brochure

2021Vandring3

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
12 uger (foråret).
Hvornår / næste indtag:

Skoleåret 2023/24

  • 3. januar 2024 (12 uger)

Vi vil sætte pris på at få din tilmelding i god tid før studieårets begyndelse, da vi optager elever, så længe der er ledige pladser. Studerende bliver optaget i den rækkefølge, de tilmelder sig. 

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Sidefagets opbygning

Vandring tilbydes i foråret fra januar - april, herefter skiftes til anden sidefag 

2021VandringForlob

Tilmeld Vandring 

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Jeg har elsket at have vandring som sidefag på højskolen. Det har både til efteråret og foråret været et populært fag, og der har været rift om pladserne af god grund. Det giver et dejligt afbræk fra den anden undervisning og meget træning som primært foregår i gymmet. Hvis man er udemenneske og godt kan lide at komme ud i løbet af dagen er sidefaget vandring en god mulighed for det, og samtidig kommer man lidt ud fra højskoleboblen og ud og ser noget af den smukke natur Nordjylland har at byde på. Derudover er de mange gåture en god mulighed for at få nogle gode snakke med sine højskolekammerater. Go to the door go outdoor (citat Kim Jensen) << Laura Valgreen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: