logo_2016
search-button
Navn:

Vandring

Tagline

Kom med på vandreture i naturen

Yellow tag:
Vandring
Kort beskrivelse:
Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturområder på end gennem vandring. Med vandring på højskole kommer du tæt på naturen når du sammen med dine højskolekammerater snører vandreskoene og bevæger dig til fods gennem smukke naturområder i Nordjylland.
Beskrivelse Ny 3

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves. Som følelsen af et velfortjent afbreak med vennerne, efter dagens træning.

Beskrivelse Ny 1

Oplev de enestående naturperler som Vesterhavets kraft og vinde, fjordenes skønne landskaber, østkystens blide vand og strande, samt de skønne naturområder inde i landet. I sidefaget vandring vil vi gå ad Nordjyllands smukkeste vandreruter og opleve fantastiske landskaber og skønne udsigter. Der er plads til alle på vandring, så du behøver ikke være vandt til at vandre forinden.

Vandring bliver i dag ofte kædet tæt sammen med mindfulness. Det skyldes at kroppen og sindet oplever et kæmpe boost af velvære, når man er i naturen og oplever til fods. Derfor vil sidefaget vandring give dig en følelse af mindfulness og være et godt afbræk fra hverdagen på højskolen.

Så hvis du ønsker at opleve naturen på vandreture med dine højskolekammerater, er sidefaget vandring sikkert lige dig!

Beskrivelse Ny 2 Titel
Eksempler på ture kan være
Beskrivelse Ny 2

Rold Skov - en af Danmarks største skove med bl.a. skovsøer og naturlige kilder.
Svinkløv – man går på kanten af Vesterhavet, med udsigt over hele Jammerbugten.
Rubjerg Knude – vi går i et af de mest barske områder i landet,
hvor vestenvinden hvert år ændrer naturen. På den 80 meter høje sandklit
har vi et fantastisk udsigt over Vesterhavet.
Nordsøstien – der er en 5000 km lang sti rundt om hele Nordsøen –
etaperne i Danmark er bl.a. på gamle kirkestier, redningsstier og kongeveje.
Egholm – den lokale ø, der kun ligger 1,5 km fra højskolen.
Det er en sjælden mulighed for at opleve en naturperle placeret tæt på en storby.

Udtalelser:
Jeg har elsket at have vandring som sidefag på højskolen. Det har både til efteråret og foråret været et populært fag, og der har været rift om pladserne af god grund. Det giver et dejligt afbræk fra den anden undervisning og meget træning som primært foregår i gymmet. Derudover er de mange gåture en god mulighed for at få nogle gode snakke med sine højskolekammerater.
Laura Valgreen
Laura Valgreen
Jeg har elsket at have vandring som sidefag på højskolen. Det har både til efteråret og foråret været et populært fag, og der har været rift om pladserne af god grund. Det giver et dejligt afbræk fra den anden undervisning og meget træning som primært foregår i gymmet. Hvis man er udemenneske og godt kan lide at komme ud i løbet af dagen er sidefaget vandring en god mulighed for det, og samtidig kommer man lidt ud fra højskoleboblen og ud og ser noget af den smukke natur Nordjylland har at byde på. Derudover er de mange gåture en god mulighed for at få nogle gode snakke med sine højskolekammerater. Go to the door go outdoor (citat Kim Jensen)

Fakta

Type uddannelse
Varighed
Dokumentation
Hvornår / næste indtag

Hvornår udbydes faget og varigheden
Prøv at sammensæt dit eget ugeskema her på siden 📃💪 blandt de øvrige +60 fag du kan vælge mellem

Rejser
Økonomi
Hold cross:
Efteråret
Foråret
12 uger

I samarbejde med

I samarbejde med

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Jensen

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
slogan er ”Go to the door go outdoor”. Kim store passion er nemlig alt lige fra kano, friluftsliv, havkajak, SUP, surfing m.m.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
New Anbefalinger:

Boardsport

Er du bidt af et board eller nysgerrig på at komme i gang med boardsport? I sidefaget boardsport giver vi den gas med leg og bevægelse på boards. Mærk suset i kroppen når du lægger vægten i svinget og suser afsted sammen med dine højskolekammerater – på vand eller asfalt. Tag udfordringerne op og nyd friheden, glæden og adrenalinen der følger med når vi leger på forskellige boards.
Læs mere

Surfing

Surfing giver det vildeste rush og en fantastisk livsglæde. På sidefaget surfing nyder vi hinandens selskab, mærker adrenalinen pumpe og oplever roen i naturen. Vi eksperimenterer og leger på vandet og får nogle gode oplevelser sammen. Så hvis du har mod på at udfordre naturens kræfter på en ny måde, vil sidefaget surfing helt sikkert være noget for dig.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter
Læs mere

Summer og winter explorer

Drømmer du om at udforske naturens skønhed, opleve dens stille øjeblikke og udfordre dig selv i naturens kræfter? I interessefaget summer og winter explorer får du muligheden for at gå på opdagelse i naturen med dine højskolekammerater og skabe uforglemmelige minder.
Læs mere

Outdoor

Er du klar til at stige ud af hverdagens trummerum og træde ind i en verden af utallige eventyr? På Aalborg Sportshøjskoles hovedfag "Outdoor", inviterer vi dig ind i naturens undrende og fortryllende verden, hvor spænding møder læring, og eventyr møder fællesskab.
Læs mere

Kom du ikke ind på drømmeuddannelsen?

Ikke alle får det ønskede svar på studie
Læs mere

Klatring og bouldering

Vil du opbygge styrke, smidighed og udholdenhed på en sjov og udfordrende måde? Så er klatring og bouldering det perfekte fag for dig. Med klatring og bouldering som hovedfag har du mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt i samvær med dine højskolekammerater. Vi klatrer i vores eget klatreunivers med adskillige bouldervægge og klatrevægge i op til 12 meters højde.
Læs mere

12 uger med fede oplevelser - marts 2024

You have to feel it
Læs mere

Bouldering

Ja, hvad er bouldering egentlig? Bouldering er en klatresport, hvor man klatrer på vægge som er 3-4 meter høje med en tyk madras forneden som sikrer, at man altid kan hoppe ned og lande uden at slå sig. I interessefaget bouldering kan du give den gas på forskellige boulderruter sammen med dine højskolekammerater.
Læs mere

Åbent hus, kl. 12-14

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere

24 ugers højskoleophold - januar 2024 - LEDIGE PLADSER

Nogle ting kan ikke forklares - de skal opleves
Læs mere

September indtag - vælg mellem 12 eller 36 uger 2024

You Have To Feel It
Læs mere

Friluftsliv

Friluftsliv på højskole rummer muligheder for at opleve naturen på tætteste hold sammen med dine højskolekammerater. I sidefaget friluftsliv bevæger vi os ud i skovene og på vandet. Vi dyrker det enkelte og primitive liv under åben himmel, giver os god tid til de store naturoplevelser og får både viden om naturen og hyggeligt samvær med hinanden.
Læs mere

Klatring

I sidefaget klatring kan du udvide dine klatrefærdigheder eller tage en klatreinstruktør uddannelse. Klatring er en sjov og anderledes træningsform, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Med sidefaget klatring får du en sikker introduktion til klatresporten i samvær med dine højskolevenner.
Læs mere

Åbent hus, kl. 16-18

Kom til åbent hus på Aalborg Sportshøjskole og få et kig på skolens faciliteter.
Læs mere