logo_2016
search-button
Navn:

Ridning

Billede:
Ridning
Beskrivelse:

På Aalborg Sportshøjskole elsker vi ridning og i sådan grad, at vi har hele to linjer; en linje som har fokus på din udvikling som rytter, og skolens elitetræner uddannelse, som styrker dine kompetencer som ridetræner. Så tag din hest med på højskole og bliv bedre indenfor dressur, spring eller som træner. Højskolens linjer er blåstemplet af både Dansk Rideforbund samt det Norske Rytterforbund. Samtidig har vi udviklet et specielt program i riders fitness til dig som rytter, hvor du får grundig en viden og indsigt indenfor balance, koordination, fysisk træning, opvarmning og udstrækning.

Arketyper - Lang beskrivelse:

Hestene er opstaldet i Klarup Ridecenter, hvor undervisningen også foregår. Klarup Ridecenter råder over nogle faciliteter, som ingen andre i området. Der findes meget store folde og 2 flotte ridehaller med automatisk vandingsanlæg. Den ene er 20x60 meter med spejle, den anden er 20x40 meter. Derudover findes der udendørs græs springbane, samt 2 udendørs dressurbaner med lys. Endelig er der gode muligheder for en hyggelig tur ud i området, terrænet, hvor der er bl.a. en ridesti lige op ad rideskolen så du på din tur er ugeneret af biler og anden trafik.

Der bliver dagligt udmuget i Du passer selv din boks, så din hest altid stør tørt og rent. Hestene står på træ halmpiller, som er allergivenlige og miljørigtige. 


Bliv elev

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag Hovedfag og et sidefag Sidefag (der kan vælges fag mellem de fem fagområder)

Hovedfag - 44 ugers elitetræneruddannelse
Hvis du derimod tager en elitetræneruddannelse på 44 uger HovedfagElite , skal du ikke vælge sidefag, men i stedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag. 

På ridning kan du vælge mellem følgende fag:

New Anbefalinger: