Navn:

Agility

Yellow label:
Yellow tag:
Agility
Kort beskrivelse:

I agility træner vi eksplosivitet og præcision, så du lærer at bevæge dig hurtigt og elegant i alle planer.

Billede:
Agility
Lang beskrivelse:
Træn eksplosivitet og præcision, og bliv mere hurtig og elegant i dine bevægelser. Agility træning er en uundværlig del af langt de fleste sportsgrene. Fodspillerens evne til at lave hurtige driblinger med forskydning af vægt, håndboldspillerens hurtige retningsskifte i angrebet og den amerikanske fodboldspillers sprint og kropskontrol er kun få eksempler, hvor agilitytræning er vigtigt. Derfor er agility effektiv og vigtig træning, som hjælper dig i de sportsgrene, du dyrker. 

I faget agility får du redskaber og værktøjer til selv at tilrettelægge en træning for en atlet, samtidig med at du prøver det på egen krop. 

NOTE: Agility er en del af pakken, hvis man ønsker DIFs styrketræner 2, diplomtræner i styrkeløft/vægtløftningstræner eller styrketræner og fysisk træner. Derfor er det obligatorisk for dig at have tilvalgsfaget, hvis du har valgt en af førnævnte uddannelser.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 2 (oktober - december)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Har du lyst til at træne på en anderledes, sjov og legende måde, så er agility den helt rigtige metode. I valgfaget agility lærer vi at hoppe over hække og træne med en træningsstige. Vi lærer sågar også hvordan vi løber på den helt rigtige måde, hvor grinemusklerne virkelig bliver sat på prøve! << Karen Thrige Andersen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Liselotte Nørgaard

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
outdoor tosse med stor interesse i MTB og skiløb. Elsker samtidig at ”nørkle” indenfor de kreative fag
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: