logo_2016
search-button
Navn:

Faldskærmsudspring

Yellow label:
Yellow tag:
Faldskærmsudspring
Kort beskrivelse:

Få et adrenalinkick og det vildeste sus i maven under dit højskoleophold ved at spring ud fra et fly med faldskærm. Faldskærmsudspring er en ekstremsport, hvor du kan afprøve dit mod og få en oplevelse du aldrig glemmer.

Billede:
Faldskærmsudspring
Lang beskrivelse:

Faldskærmsudspring er en ekstremsport og ikke helt ufarlig, men med den rigtige vejledning er det både nemt og forholdsvis sikkert at lære. Du har mulighed for at tage et grundlæggende kursus i faldskærmsudspring under dit højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole, hvorefter du kan få den vildeste oplevelse ved at springe ud fra et fly. 

Der er både mulighed for solospring, hvor du springer alene, og tandemspring, hvor du springer sammen med en instruktør. Uanset hvilket spring du vælger, vil du få det vildeste sus i maven og adrenalin i kroppen, når du oplever det korte frie fald inden faldskærmen trækkes. Derefter svæver du stille mod jorden og har mulighed for at nyde den gode udsigt fra luften.

Kurserne i faldskærmsudspring ligger uden for den normale undervisning. Du skal derfor være opmærksom på, at kurset i faldskærmsudspring koster ekstra at deltage i.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Pris: Afregnes med faldskærmsklubben

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere: