Navn:

Stand up paddle instruktør

Yellow label:
Yellow tag:
Stand up paddle instruktør
Kort beskrivelse:

Stand Up Paddle (SUP) er den hurtigst voksende vandsport på verdensplan. Disciplinen går i korthed ud på, at man står op på et surfbræt og padler. Som uddannet Stand Up Paddle instruktør kan du undervise i de grundlæggende metoder af padleteknik, sikkerhed og herigennem undervise nybegyndere i Stand Up Paddling.

Billede:
Stand up paddle instruktør
Lang beskrivelse:

SUP bliver mere og mere almindeligt og kan dyrkes på mange niveauer. SUP kan dyrkes overalt, hvor der er nem adgang til åbent vand - enten fladt vand, i havne, på åer, på søer eller på havet i bølger. Den slags betingelser har vi masser af i Danmark, og derfor breder sporten sig hastigt. SUP er nemt at lære, og alle kan give sig i kast med sporten. Alle kan være med også selvom du er nybegynder indenfor SUP.

Som Stand Up Paddle instruktør kan du organisere og gennemføre undervisning, aktiviteter og ture på SUP, padleteknik og balance, håndtering af SUP udstyr samt sikkerhed og regler for færdsel langs de danske kyster.

Vi arbejder bl.a. med

  • Grundlæggende sikkerhed
  • Forskellige typer udstyr
  • Grundlæggende teknik
  • Grundlæggende padleteknik og balance
  • Sikkerhed og hensigtsmæssig turpadling
  • Håndtering af SUP udstyr
  • Afprøvning af forskellige discipliner indenfor SUP
  • Derudover skal du sørge for at stå SUP i fritiden (vi har alt udstyr, som du låne)

Selvom vi er en byhøjskole ligger vi kun 1,4 km fra Vestre Fjordpark, som er et helt unikt område på 165.000 m2, her kan vi øve SUP sikkerhed, inden vi tager på tur i Limfjorden. Vi udforsker Egholm, Lindholm Å og Limfjordens vande. Vi møder måske en sæl, en hornfisk eller tusind gopler – alt imens der tikker km ind på din motionskonto. 

Vi prøver bølge SUP i Løkken eller Klitmøller. Vi skal selvføgelig også prøve, at koordinere skolens MEGA SUP, som kræver en god koordinering og samarbejde. I valgfaget er der fokus på at bliver stand up paddle instruktør, men vi skal også hygge os og nye naturen i hæsblæsende eller rolige forhold.

Forudsætning

Hvis du ønsker at blive uddannet Stand Up Paddle instruktør skal du også vælge Stand Up Paddle som dit valgfag 

Fakta

Type uddannelse:
SUP Instruktør 1
Du vil opnå SUP Instruktør 1 uddannelsen under Dansk Surf og Rafting Forbund.
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 5 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Efter gennemført uddannelse får du et trænercertifikat
Økonomi:
Egenbetaling: 650 DKK
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
DSRF
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Kim Jensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: