logo_2016
search-button
Navn:

Boldspil light

Yellow label:
Yellow tag:
Boldspil light
Kort beskrivelse:

Er du vild med boldspil? Så er valgfaget Boldspil light sikkert lige noget for dig. På Boldspil light tager vi fat i de klassiske spil fra boldverdenen såsom fodbold, volley og håndbold. Valgfaget er for alle niveauer, så uanset om du er øvet eller nybegynder, er der plads til dig på holdet.

Billede:
Boldspil light
Lang beskrivelse:

På valgfaget boldspil light spiller vi forskellige boldspil såsom fodbold, volley og håndbold. Vi kigger både ind i de tekniske og taktiske elementer i boldspillene og spiller kampe, hvor holdånden bliver testet af. Du behøver ikke at være god til boldspil - det vigtigste er, at du er engageret i at få et sjovt boldspil op at køre sammen med dine højskolekammerater.

På de solrige dage, bevæger vi os ud i Vestre Fjordpark til en omgang beachvolley eller fodbold under solens stråler. Andre dage rykker vi boldspillet ind i hallerne, som ligger lige på den anden side af vejen.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 1 (august - oktober)
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Erik Sidenius
Afdeling:
Forstander
Beskrivelse:
Erik Sidenius har dyrket atletik på meget højt plan, hvilket medførte OL deltagelse i Seoul og flere deltagelser ved EM og VM stævner. Dertil kommer en 25 års lang Danmarksrekord i 110 m hækkeløb, en rekord som stod længe
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: