logo_2016
search-button
Navn:

Foto

Yellow label:
Yellow tag:
Foto
Kort beskrivelse:

Ønsker du at blive bedre til fotografering? Så er valgfaget foto sikkert lige noget for dig. Når vi har foto på højskolen, fordyber vi os i elementerne bag fotografering, så du lærer at tage gode og kreative billeder.

Billede:
Foto
Lang beskrivelse:

I valgfaget foto bliver du undervist i, hvad man skal være opmærksom på når man tager et foto. Typisk vil man gerne fortælle en historie eller gemme et minde via sine fotos. For at det kan lade sig gøre, så skal man helst ikke have for meget støj i billedet, der ødelægger historien.

Vi vil arbejde med forskellige fotoopgaver, mens der også vil være mulighed for at arbejde med egne projekter. Du behøver ikke at have et prof-kamera for at tage gode fotos. Vi bruger derfor det kamera, som du bruger til dagligt (typisk et mobilkamera) og arbejder med de muligheder der ligger i det kamera.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 3 (januar - april)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Kim Jensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: