logo_2016
search-button
Navn:

HOT Yoga

Yellow label:
Yellow tag:
HOT Yoga
Kort beskrivelse:

HOT Yoga er et fantastisk fysisk og mentalt afbræk fra hverdagen på højskolen. På HOT Yoga dyrker vi yoga i 34-37 graders varme, så blodgennemstrømningen stimuleres, musklerne løsnes op og din krop bliver mere fleksibel.

Billede:
HOT Yoga
Lang beskrivelse:

I valgfaget HOT Yoga vil du opleve kræfter med yin yoga og power yoga i et ca. 34-37 graders varmt lokale. Det giver din krop mulighed for bedre at udrense og gøre dig mere bevægelig i de forskellige asanas (yoga positioner) på timen. 

Undervisningen består af en blanding af guidet meditation og forskellige flow serier der tilpasses den enkeltes behov. I HOT Yoga timen vil der blive brugt forskelligt udstyr til at guide dig igennem en god oplevelse. Namaste 🧘🏼‍♂️

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 4 (april - juni)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Faget hot yoga er på samme tid både afslappende og hårdt. Man kommer ned i tempo og finder ro, men de varme temperaturer gør det samtidig udfordrende for ens udholdenhed - fysisk og mentalt. << Signe Ravnholt Gram

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Jane Flæng
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
(PÅ BARSELSORLOV)
Jane Flæng har gennem flere år arbejdet i fitnessbranchen med både unge som ældre og har altid fingeren på pulsen. Hun er uddannet på skolen i 2010 og derudover uddannet ernæringsrådgiver, løbe-, kettlebell- og TRX instruktør samt yogalærer. Med sin store erfaring og kandidat i idræt er Jane ansvarlig for skolens fitnesslinjer samt coachunderviser og studievejledning.
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon:
Navn:
Vanille Simione
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: