Kitesurfing kursus

Er du til fart og spænding? Så er kitesurfingskurset måske noget for dig.

Kitesurfing kursus

Kitesurfing er ikke bare sport, det er en livsstil på vandet og i naturen. Vi tilbyder kitesurfing til alle højskoleeleverne og alle kan være med, uanset dit niveau. Vi øver på land inden vi tager på vandet, så når du kommer på vandet vil du lære, at styre kiten og derefter blive trukket igennem vandet og mærke kitesurfingens mange kræfter. Så skal du prøve kitesurfing? Du vil hurtig blive hooked på det.

Kitesurfing kursus
Periode 1 (august - oktober)
Periode 4 (marts - april)
Periode 5 (april - juni)
Egenbetaling: 1.300 DKK.

Kim Jensen
Ansvarlig for outdoor linjer. Underviser bl.a. i windsurfing, kajak, kano, SUP, MTB, snowboard og klatring. Jeg har været på Aalborg Sportshøjskole siden 1992. EHF-mastercoach i håndbold. Instruktøruddannelse i Dansk Sportsklatreforbund. Kano og kajakinstruktør uddannelse i Dansk kano og kajakforbund. Windsurfing- og SUP-instruktør i Dansk Sejlunion. MTB-instruktør. Snowboard-instruktør. Tidligere landsholdsspiller i håndbold. Ass. Landstræner for Dame A siden 1996.