Med podcasts kan du skabe spændende fortællinger, dokumentarer, debatprogrammer, underholdning og meget mere helt gratis. På valgfaget podcast skaber vi podcasts, som bliver udgivet til streaming på elevernes egen podcast, Højskolehjørnet.

På Podcast valgfaget skaber vi lydoplevelser. Lydoplevelser hvor dine historier, meninger og holdninger kan komme til udtryk, og måske blive udfordret af andre synspunkter og filosofier. Du kommer derfor til at lære hvordan man speaker i en mikrofon, lære at holde af din egen stemmes lyd og hvordan man selv kan starte med at podcaste. Områderne vi bevæger os ind på i undervisningen, vil du selv have indflydelse på.

Nedenfor finder du de podcast, som skolens elever tidligere har udarbejdet:

Periode 1 (august - oktober)

Mathias Klitskov
Simon Sundahl Møller
Simon er 28 år og uddannet cand.mag. i historie og musik ved Aalborg Universitet. Han har tidligere boet og undervist i både Grønland og Tyskland, men er oprindeligt ægte nordjyde. I fritiden spiller han håndbold i Brønderslev, og så er han desuden vært på sin egen historiepodcast, ”Fortids Forglemmelser”