Navn:

Styrkeløft og vægtløftning

Yellow label:
Yellow tag:
Styrkeløft og vægtløftning
Kort beskrivelse:

Få styr på din frivægtstræning med valgfaget styrkeløft og vægtløftning. Vi træner og forbedrer din præsentation i de forskellige øvelser indenfor vægtløftning og styrkeløft.

Billede:
Styrkeløft og vægtløftning
Lang beskrivelse:

Vægtløftning består af de to løft træk (snatch) og stød (clean and jerk), mens styrkeløft består af de tre løft bænkpres, squat og dødløft.

På vægtløftning og styrkeløft valgfaget er der plads til alle, fra begynder til øvet niveau. Styrkeløft og vægtløftning valgfaget vil teste og udvikle din styrke, eksplosivet og mobilitet. Indenfor vægtløftning vil valgfaget udfordre din evne til at koordinere din krop til at løfte vægtstangen over hovedet enten i én bevægelse (træk) eller i en to delt bevægelse (stød). I styrkeløft delen træner vi øvelserne bænkpres, squat og dødløft der tilsammen udgør en trekamp, hvor det handler om at løfte så tungt som muligt. Derfor dykker vi ned i elementer, som kan forbedre dine løft og dermed din præstation i hhv. tokamp og trekamp.

Sammen skal vi nørde teknik, form, løfte kilo, udfordre vores bevægelighed og sætte personlige rekorder. Sammen skal vi overkomme de udfordringer, som vi møder i forbindelse med de fem kongeløft. Sammen skal vi forbedre vores præstationer i hhv. tokamp og trekamp.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:
Periode 2 (oktober - december)
Periode 3 (januar - april)
Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:

Kim Lynge

Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området
E-mail:
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: