logo_2016
search-button
Navn:

Vejen videre

Yellow label:
Yellow tag:
Vejen videre
Kort beskrivelse:

Er du 100 % sikker på dit næste skridt, eller er du i tvivl om vejen videre? I begge tilfælde er det her valgfaget for dig!

Billede:
Vejen videre
Lang beskrivelse:
Vejen videre kommer til at handle om dig og at du lærer dig selv at kende. Vi skal arbejde med en bred vifte af redskaber, så du finder ud af, hvem du er: Vi tager fx personlighedstests, vi får afklaret vores personlige og professionelle værdier, vi får styr på vores kærlighedssprog og på, hvordan vi kommunikerer med andre osv. Alt sammen noget, der klæder DIG på til at klare dig godt i livet efter Aalborg Sportshøjskole, og hvor vi bruger samtalen og snakken til at blive klogere på os selv, på hinanden og den rigtige vej videre. Det er meget et snakkefag, og faget kan kombineres med samtaler med vores studievejledere Simon eller Lena.

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:

Periode 2 (oktober - december)
Periode 4 (april - juni)

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:
Display formatting
>> Vejen videre er valgfaget for dig som ønsker at blive klogere på dig selv som person og som elsker refleksion over vigtige aspekter af livet og de valg der skal træffes som fx. uddannelse, forhold og det videre liv efter højskolelivet. Fagets indhold byder blandt andet på, at du kommer ind på følelsesmæssige og personlige aspekter af livet og kan blive inspireret af dine højskolekammerater. Absolut en varm anbefaling herfra. Uanset hvor meget du kender dig selv, så kan du altid lære noget nyt og spændende om dig selv, men også om dine højskolekammerater. << Christina Andersen

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Lena Kim Christensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Lena er skolens viceforstander og uddannet vejleder og godt kendt i uddannelsesverdenen – i hvert fald har hun som trefaglig cand.mag. og med en fleksibel diplomuddannelse i erhvervs- og karriererådgivning, pædagogisk psykologi og ledelse selv siddet virkelig mange år på skolebænken. Lena har også boet i 6 forskellige lande, og vil til hver en tid argumentere for, at uddannelse alene ikke gør et helt menneske, og at det er lige så vigtigt at lære om udsyn, tolerance og empati.
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: