logo_2016
search-button
Navn:

Vejen videre

Yellow label:
Yellow tag:
Vejen videre
Kort beskrivelse:

Er du 100 % sikker på dit næste skridt, eller er du i tvivl om vejen videre? I begge tilfælde er det her valgfaget for dig!

Billede:
Vejen videre
Lang beskrivelse:
Vi kommer til at arbejde med en bred vifte af redskaber til at skabe et overblik. Herunder værdisnak, filosofisk vejledning, personlighedstests, CV, hjælp med kvoteansøgningen, besøg på relevante uddannelser og snak med vejledere, studerende og færdiguddannede. Er du afklaret omkring din fremtid og din livsbane, kan du bruge dette valgfag til at blive bekræftet i, at du træffer det rigtige valg. Det er en mulighed, at vi uden for valgfaget arrangerer et ”prøv, før du vælger” forløb på drømmeuddannelsen. Og er du fuld af spørgsmål til dit næste skridt – hvilken studieretning skal jeg vælge? Vil jeg starte egen virksomhed? Hvad skal jeg, hvis jeg ikke kommer ind på Politiskolen? Kan vi love dig, at du efter forløbet er et godt stykke videre i dine overvejelser og din proces, så du er afklaret om, HVAD der er det næste, og rigtige, skridt på din vej videre efter Aalborg Sportshøjskole

Fakta

Type uddannelse:
Varighed:
Hvornår / næste indtag:

Periode 2 (oktober - december)
Periode 4 (april - juni)

Rejser:
Dokumentation:
Økonomi:
Tilmeld link:

I samarbejde med

Partners logos:
Lang beskrivelse 2:

Hvad siger tidligere elever

Udtalelser:

Anbefalinger til dig

New Anbefalinger:

Dine undervisere

Medarbejdere:
Navn:
Lena Kim Christensen
Afdeling:
Undervisere
Beskrivelse:
Lena er skolens viceforstander og uddannet vejleder og godt kendt i uddannelsesverdenen – i hvert fald har hun som trefaglig cand.mag. og med en fleksibel diplomuddannelse i erhvervs- og karriererådgivning, pædagogisk psykologi og ledelse selv siddet virkelig mange år på skolebænken. Lena har også boet i 6 forskellige lande, og vil til hver en tid argumentere for, at uddannelse alene ikke gør et helt menneske, og at det er lige så vigtigt at lære om udsyn, tolerance og empati.
YouTube icon:
LinkedIn icon:
Instagram icon:
Facebook icon: