logo_2016
search-button

Fag på højskole

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner? Måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er højskolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både under dit højskoleophold og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på din faglighed og din personlighed – og hjælper dig med at få styr på din fremtid. Vi er kendt for at have et højt fagligt niveau i vores undervisning, men du kan gå her uanset hvor dygtig du er i forvejen. Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fem fagområder:

Fitness / fysisk træning // Job i uniform // Motion og udvikling // Outdoor og friluftsliv // Ridning 

Vælger du ikke en af højskolens elitetræneruddannelser kan du kombinere fagene fra de forskellige fagområder og udvikle dit helt eget højskoleophold på Aalborg Sportshøjskole. Så vælg selv om dit højskoleophold skal have fokus på sjov, træning, motion, uddannelse, forberedelse til et arbejde i uniform, studeforberedelse, friluftsliv eller noget helt andet. 

Inden du starter på dit højskoleophold skal du vælge hvilket hovedfag HovedfagFag du vil beskæftige dig med. Vælger du IKKE en af skolens 44 ugers elitetræneruddannelser HovedfagEliteFag, skal du også vælge hvilke sidefag SidefagFag du gerne vil have. Derudover er der nogle fag som er obligatoriske Hojskolefag, og som vi derfor har valgt for dig. Det er fag der afspejler højskolernes hovedsigte og som har med samfundet, kulturen og historien at gøre. Det er fag der vil give dig en god ballast som menneske, og som vil udfordre dig og dit syn på verden. Endelig skal du vælge mellem en række valgfag Valgfag.

HovedfagEliteFag  Hovedfag  Sidefag   Valgfag  Hojskolefag

Sådan vælger du fag på Aalborg Sportshøjskole

Som udgangspunkt skal du vælge både et hovedfag HovedfagIkonUdenTekst og et sidefag SidefagIkonUdenTekst (der kan vælges fag mellem de fem fagområder) 

PerioderHovedfagSidefag


Hovedfag - 44 ugers elitetræneruddannelse

Hvis du derimod tager en elitetræneruddannelse på 44 uger EliteIkonUdenTekst , skal du ikke vælge sidefag, men istedet følge hovedfaget i de timer der ellers er sat af til sidefag. 
PerioderHovedfagElite


FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER