Info omkring Covid-19

På Aalborg Sportshøjskole følger vi dagligt myndighedernes anvisninger og vi åbner igen mandag d.1. juni 2020 👍😀

Covid19Banner


Da kurserne bliver afholdt på bagkanten af coronavirus krisen, vil vi naturligvis fortsat følge alle anbefalinger og sørge for god adgang til håndsprit, ekstra rengøring, god afstand i spisesalen, til fællessamlinger og anden undervisning. Vi vil tage alle de tiltag som er nødvendige for at sikre alle et trygt ophold her på højskolen. 

Skulle det komme så vidt, at kommende ugekurser eller højskoleopholdet bliver aflyst pga. COVID-19, så modtager du dit FULDE INDBETALTE BELØB RETUR. Derfor løber du ingen økonomisk risiko pga. COVID-19 ved at tilmelde dig et ugekursus eller højskoleopholdet.

Husk at du stadig kan bestille brochure og vi sidder stadig klar på mail (sph@sportshojskolen.dk), chatbesked, messenger og telefon (+ 45 98 13 13 11). Så kontakt os endelig! Du kan også booke en rundvisning, vi afholder dagligt rundvisninger for 1-2 personer af gangen. Book her eller kontakt skolens forstander Erik på 20 84 83 25

>> På højskolerens hjemmesiden finder du mere info omkring Covid-19

Pas på hinanden
Og husk dette: “Ministeren understreger, at der fortsat skal gøres alt, hvad der kan, for at mindske smittespredningen. Ellers vil sundhedsvæsnet slet ikke kunne følge med. Det skal siges, så det ikke kan misforstås: Hvis vi ikke mindsker og forsinker smitten, vil vores sundhedsvæsen ikke kunne håndtere situationen.”