logo_2016
search-button

Info omkring Covid-19

Måske ikke helt uventet, er vi endnu engang omfattet af den forlængede nedlukning, så vores nye åbningsdato hedder mandag den 15. marts. Vi håber naturligvis, at det er en realistisk dato, og at vi ikke kommer ud i endnu en forlængelse. 😞😷👎

Covid19Banner


Da kurserne bliver afholdes under coronapandemien, vil vi naturligvis følge alle anbefalinger og sørge for god adgang til håndsprit, ekstra rengøring, god afstand i spisesalen, til fællessamlinger og anden undervisning. Vi vil tage alle de tiltag som er nødvendige for at sikre alle et trygt ophold her på højskolen. 

Skulle det komme så vidt, at kommende ugekurser eller højskoleopholdet bliver aflyst pga. COVID-19, så modtager du dit FULDE INDBETALTE BELØB RETUR. Derfor løber du ingen økonomisk risiko pga. COVID-19 ved at tilmelde dig et ugekursus eller højskoleopholdet.

Husk at du stadig kan bestille brochure og vi sidder stadig klar på mail (sph@sportshojskolen.dk), chatbesked, messenger og telefon (+ 45 98 13 13 11). Så kontakt os endelig! 

>> På højskolerens hjemmesiden finder du mere info omkring Covid-19

Pas på hinanden
Og husk dette: “Ministeren understreger, at der fortsat skal gøres alt, hvad der kan, for at mindske smittespredningen. Ellers vil sundhedsvæsnet slet ikke kunne følge med. Det skal siges, så det ikke kan misforstås: Hvis vi ikke mindsker og forsinker smitten, vil vores sundhedsvæsen ikke kunne håndtere situationen.”