Overskrift:

Næste indtag

Dato:
28. okt 2018

Skal du med på dit livs rejse

Næste indtag

Du skal tage på højskole hos os, hvis du vil blive dygtig og få venner for livet, og hvis du er til sport, træning, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem. Du kan deltage i noget fra tidlig morgen til sen aften. Vi skal nok udfordre dig, og vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er elevernes højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold.

Du må hellere end gerne skrive eller ringe, hvis du har nogle spørgsmål til fagene eller til andre ting. Det er en stor beslutning, at tage på højskole – så du skal selvfølgelig have svar på alle dine spørgsmål inden du starter.

Du kan vælge mellem følgende hovedfag

Og vælge mellem følgende sidefag