Overskrift:

Ridekursus - træner 1 på Sjælland

Dato:
24. okt 2018

Træner 1 uddannelsen er et godt sted at starte din trænerkarriere i ridning.

Ridekursus - træner 1 på Sjælland

Den er skræddersyet til dig, der underviser klubbens elevskoleryttere på L niveau.

Målgruppe

Træner 1 uddannelsen henvender sig til dig der er ridesportsinteresseret, og som ønsker at opkvalificere kompetencer indenfor trænergerningen på L niveau. Du kan være udøver, fungerende trænere eller forældre, som ønsker kompetencegivende uddannelse til primært at undervise børn og unge på L-niveau.

>> Læs mere om ridekurset - træner 1

Hvornår

Onsdag den 24. oktober - søndag den 28. oktober
Lokation: Nøglegård, Gl. Nøglegårdsvej 33, 3540 Lynge

Uddannelsen bliver oprettet ved min. 12 kursusdeltagere

Der er tale om et speed kursus med e-learning. Undervisningen køre fra kl. 8-21 alle dage

Når du har tilmeldt dig eller senest v. tilmeldingsfristens udløb, får du tilsendt link til de e-learnings moduler, som du skal bestå inden du møder op første kursusdag.

E-learning er flg emner:
- Børn og unges udvikling