Overskrift:

Ridekursus - træner 1 med e-learning

Dato:
31. okt 2019

Træner 1 uddannelsen er et godt sted at starte din trænerkarriere i ridning.

Ridekursus - træner 1 med e-learning

Den er skræddersyet til dig, der underviser klubbens elevskoleryttere på L niveau.

Målgruppe

Træner 1 uddannelsen henvender sig til dig der er ridesportsinteresseret, og som ønsker at opkvalificere kompetencer indenfor trænergerningen på L niveau. Du kan være udøver, fungerende trænere eller forældre, som ønsker kompetencegivende uddannelse til primært at undervise børn og unge på L-niveau.

>> Læs mere om ridekurset - træner 1

Hvornår
Torsdag den 31. oktober - søndag den 3. november 2019
Lokation: Aalborg Sportshøjskole, Annebergvej 55, 9000 Aalborg