Overskrift:

Ridekursus - træner 1

Dato:
26. jul 2020

Træner 1 uddannelsen er et godt sted at starte din trænerkarriere i ridning.

Ridekursus - træner 1

Den er skræddersyet til dig, der underviser klubbens elevskoleryttere på L niveau.

Målgruppe

Træner 1 uddannelsen henvender sig til dig der er ridesportsinteresseret, og som ønsker at opkvalificere kompetencer indenfor trænergerningen på L niveau. Du kan være udøver, fungerende trænere eller forældre, som ønsker kompetencegivende uddannelse til primært at undervise børn og unge på L-niveau.

>> Læs mere om ridekurset - træner 1

Hvornår
Søndag den 26. juli - torsdag den 30. juli 2020
Lokation: Aalborg Sportshøjskole, Annebergvej 55, 9000 Aalborg
Uddannelsen bliver oprettet ved min. 12 kursusdeltagere, max. 28 deltager

Pris

5.500 DKK pr. person for et helt uddannelsesforløb bestående fra søndag til fredag - Kurset køre som et ugekursus 5,5 dag: Prisen er incl. Kursus afgift, frokost og aftensmad, samt mellemmåltider.

Vi har fået del i Højskolernes sommerpakke fra Kulturministeriet og kan derfor fra søndag den 26. juli - 30 juli i 2020 tilbyde et tilskud til alle kursisterpå 3.500 DKK 🐎 Det betyder, at prisen er faldet markant og nu lyder: 5.500 DKK – 3.500 DKK = 2000 kr. pr. deltager på Træner 1