Kosten

Vi har et af landets bedste højskolekøkkener. Seks gange om dagen servere vores dygtige kokke det helt rigtige brændstof til din krop. Proteinrig, sund og ernæringsrigtig mad

Kosten

Vi har arbejdet med problemstillingen – hvordan man kan påvirke elevers bevidsthed til at omfavne  den enkeltes træning og hverdag. Signalet vi har ønsket at sende er, at vi drager omsorg for vores elever. Ikke bare gennem Danmarks højest faglige undervisning, men også gennem kosten.

I Køkkenet på Aalborg Sportshøjskole har vi derfor udformet et par simple retningslinjer.

• Maden skal laves fra bunden
  • Maden skal være varieret, farverig og uden brug af tilsætningsstoffer
  • Gode proteinkilder, frugt, fuldkorn og sunde fedtstoffer

Vi producerer dagligt brændstof til glæde og gavn for elever og kolleger. Derfor serverer vi udelukkende sund, proteinrig og sansemættet mad.

FIND DET RIGTIGE FAG - PRØV VORES MATCHMAKER

Kosten1

På Aalborg Sportshøjskole serverer vi 6 måltider fordelt således:

• 07.15 - 07.55 Morgenmad
  • 10.00 - 10.30 Mellemmåltid
  • 12.00 - 12.45 Middag (varm mad)
  • 15.00 - 15.30 Mellemmåltid
  • 18.00 - 18.45 Aftensmad (kold buffet)
  • 20.30 - 21.30 Mellemmåltid

Morgenmad
Morgenmaden består af et varieret udbud af morgenmadsprodukter, yoghurt,  müsli, forskellige slags brød, ost, marmelade mm. Til morgenmaden serveres mælk, juice, vand, kaffe og the m.m.

Middag
Middagsmaden er varieret og serveres altid med salat og grønt til. Du vil her blive præsenteret for en lang række af spændende retter og tilbehør - lige fra kød til fjerkræ og fisk.

Aftensmad
Aftensmad består dagligt af 1-2 lune retter, forskellige slags brød, pålæg og spændende salater. Der kan laves særlige aftaler om kost til personer som har religiøse eller lægelige grunde dertil.

Specielkost
Vi tager hensyn til evt. behov for specielkost (grundet sygedom eller allergi) eller religiøst betinget madvaner, notere det i ned i forbindelse med tilmelding til skolen.

Find kontrolrappoterne fra fødevarekontrollen her