Pedel

Vi søger i øjeblikket en pedel

Job_Pedel

Vi søger en pedel til ansættelse hurtigst muligt.

Stillingen er på fuldtid. Arbejdstiden kan variere og der vil være weekend arbejde, samt forskudt arbejdstid hen over sommeren.

Vi er en Sportshøjskole, som huser ca. 100 elever. Desuden er der udlejning af lejligheder og mødelokaler.

Du skal have lyst til at se dig selv som en del af skolens helhed og hverdag, hvor opgaverne varierer fra dag til dag. Der er tale om et selvstændigt arbejde, hvor du i fællesskab med skolens 3 øvrige pedeller varetager de mange tekniske funktioner, som er forbundet med driften af stedet.

Som person forestiller vi os, at du i samarbejde med skolens øvrige medarbejder kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Det er vigtigt du er serviceminded og har gode samarbejdsevner, samt lyst til at arbejde i et højskolemiljø, hvor der dagligt færdes mange unge mennesker, medarbejder og øvrige kursister og brugere af stedet.

Arbejdsopgaver

Pedelteamet arbejdsopgaver, som du bliver en del af vil primært være vedligehold og tilsyn med bygninger og udendørs arealer, herunder:

• Styring af varmeanlæg, ventilationsanlæg og energiforbrug.
  • Pasning og vedligeholdelse af indendørs- og udendørsarealer.
  • Lettere rengøringsopgaver
  • Kontakt til elever, personale, kursister og eksterne leverandører.
  • Overblik over brandsikkerhed

Vi forventer, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund. Du skal desuden have nødvendig IT-indsigt på brugerniveau. Kørekort er en forudsætning.

Løn efter gældende regler og statens takst.
Ansøgningsfrist: 23.11. 2018
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Søg jobbet som pedel

Du sender din ansøgning ved at udfylde nedenstående formular. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.