logo_2016
search-button

Er du gået død i studiet? - tid til pitstop?

Genfind energien og ta´et pitstop på Aalborg Sportshøjsole

Pitstop2020

Selvom du er godt i gang med dit studie, har du måske brug for, at bremse op og tænke dig om. Måske er du kommet i tvivl? Måske var det ikke den rigtige uddannelse? Måske trænger du bare et break? Du er på ingen måder den eneste der kommer i tvivl. Der er rigtig mange studerende, der undervejs i studiet får brug for et pitstop? Et pitstop er ikke en udvej, men nærmere en genvej til at finde glæde frem igen og læselysten tilbage. Så læg bøger og opgavestress på hylden og ”nap” et pitstop på Aalborg Sportshøjskole. Vi kan godt garantere, at du ikke vil fortryde det. Vi yder støtte til elever, der søger en plads på Aalborg Sportshøjskole, som del af en pitstop-ordning.

Et frirum

Højskolen er et unikt rum for læring. Det er her, du finder ud af hvad du er god til, og hvad du brænder for. På Aalborg Sportshøjskole lægger vi vægt på, at du oplever et frirum med plads til at tænke selv. At gå på højskole er også at lære noget nyt hver dag. Du vælger selv dine fag og hvad du vil lære. Dvs. et pitstop er et helt normalt højskoleophold, hvor du genfinder energien. 

2019PitStop1

Tilskudsordning

Du kan få 400 DKK i rabat pr. uge som pitstopper det første halvår. Det vil sige din pris bliver
1.125 DKK pr. uge, mod normalt 1.525 DKK pr. uge. 

Samlet pris for efterårsholdet
Det samlede beløb for 20 uger i efteråret er: 
Indmeldelsesgebyr på 1.600 DKK + materialekonto på 1.500 DKK + ophold på 22.500 DKK 
(ugepris i 20 uger) = 25.600 DKK i alt.* 

Samlet pris for forårsholdet
Det samlede beløb for 24 uger i foråret er: 
Indmeldelsesgebyr på 1.600 DKK + materialekonto på 2.000 DKK + ophold på 27.000 DKK 
(ugepris i 24 uger) = 30.100 DKK i alt.*

* Ønsker du at deltage på rejser, er der særskilt betaling for disse.  

ErikSidenius

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for, at tage på pitstop på Aalborg Sportshøjskole, så ring 20 84 83 25 eller skriv til skolens forstander Erik Sidenius på erik@sportshojskolen.dk