logo_2016
search-button

Skirejse til Neukirchen

Neukirchen i Østrig er noget nær det perfekte rejsemål i forbindelse med skirejser for særligt unge mennesker.. 

2021Skitur


Neukirchen ligger i Østrigs nationalpark “Hohe Tauern” mellem Zell am See og Gerlos. På skirejser til Neukirchen får i 75 kilometer pister, så området er ikke Østrigs største, men der er rigeligt med udfordringer for både nybegyndere og øvede. I Neukirchen får I ganske simpelt bare fuld valuta for pengene. Byen Neukirchen er en lille, hyggelig og traditionel østrigsk landsby, som ligger i en smuk dal lige nedenfor skiområdet. Skiliften befinder sig midt i byen og løfter jer op til godt skiløb i området Skiarena Wildkogel.

Området byder også velkommen til en kælketur på Europas længste kælkebakke. Turen ned til dalen er på hele 14 kilometer!

Der vil være undervisning hver dag og muligheder for frikørsel hver dag. Undervisning bliver tilrettelagt både for begyndere og eksperter. Der er mulighed for at vælge enten ski eller snowboard.

En højskoletur på ski kan så meget mere end en normal skitur. Fællesskabet omkring ski og snowboard og hver enkelts personlige udvikling giver altid eleverne en rejse som man vil komme til at snakker om i mange år


Fakta

fakta-hvornar Hvornår: ca. uge 10 (foråret)
fakta-okonomi Pris: Ca. 5200 kr incl ski/boardleje , kost og logi og liftkort (5 dage på ski)
fakta-navn Hvem kan deltage: Alle