logo_2016
search-button

Golfkursus på højskole for livsnydere

Prøv kræfter med de fantastiske nordjyske golfbaner

Golfkursus på højskole

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med de fantastiske nordjyske golfbaner og opleve forkælelse for krop og sjæl med velsmagende mad, golf og højskole? Hvis ja, så vil fem dage på Aalborg Sportshøjskoles golfkursus i sommerperioden helt sikkert være noget for dig. 

På golfhøjskole vil både begyndere og etablerede golfspillere få undervisning af erfarne golf-pro’er, som hver dag vil finpudse dine evner i den teknisk svære sport. Derudover får du mulighed for at spille på nogle af de bedste golfbaner i Nordjylland sammen med de andre kursister.

Efter overvældende interesse og fuldt bookede golfkurser i sommermånederne, har vi besluttet at udvide med yderligere golfkurser i ugerne 35, 36 og 37. På baggrund af den store efterspørgsel har vi skabt et eksklusivt tilbud, hvor vi tilbyder plads til maksimalt 32 deltagere pr. uge.

Uge 35: Søndag den 25. august – lørdag den 31. august 2024 
Halvdelen af golfkurser i uge 35 er udsolgt.
Tilmeld uge 35

Uge 36: Søndag den 1. september – lørdag den 7. september 2024 
Tilmeld uge 36

Uge 37. Søndag den 8. september - lørdag den 14. september 2024 
Tilmeld uge 37


Højskole og golf i det Nordjyske

Hver dag starter med morgensamling, hvorefter du selv vælger hvordan kroppen skal i gang. Tilbuddene vil variere fra dag til dag og uge til uge. Det kunne være: udstræk, foam roll, højskolesang, svømning eller lign. Herefter står den på golfundervisning i klubberne. Efter frokost, som indtages i klubberne, spiller man en runde på golfbanen. I løbet af ugen besøger du bl.a.: Blokhus, Ørnehøj og Aabybro. Dagen afsluttes med god mad, sang, musik eller et spændende højskoleforedrag.

På golfhøjskole i det Nordjyske får du en unik mulighed for at spille golf på nogle af de bedste baner i Nordjylland samtidig med vi forkæler din krop og sjæl hver eneste dag. Under dit ophold vil du selvfølgelig stifte bekendtskab med højskoletraditioner, som foredrag og debat samt sange fra højskolesangbogen. Både morgen og aften vil højskolens dygtige kokke kræse for dine smagsløg. Du får velsmag ud over det sædvanlige på kurset! Om du kommer alene eller I kommer flere sammen; der vil være rig mulighed for at opleve den særlige højskolestemning, stifte nye bekendtskaber og ikke mindst få en uge som er fyldt med golf og oplevelser.  

Overskrift

Prøv kræfter med de fantastiske nordjyske golfbaner ⛳️

Beskrivelse

Tag på 5-dags golfkursus i enten uge 35, 36 eller 37 (ugerne 28, 29 og 30 er FULDTEGNET). Du får 6 dage med selvforkælelse, velsmagende mad, vin 🍷 og selvfølgelig golf

Billede/video

Begyndere

På golfkurset vil der for begyndere være mulighed for at tage golfkørekort, som giver adgang til at spille på 18 hullers baner rundt om i Danmark. Dette kræver dog fuldt medlemskab i en klub for at erhverve sig ”DGU kortet”. For at opnå golfkørekortet skal du opfylde de krav som DGU har anført på deres hjemmeside. Som begynder på kurset vil du stifte bekendtskab med Aabybro golfklub de første 4 dage. Om fredagen deltager du i afslutningsmatchen på den bane vi har aftalt med. Er dit handicap 54 regnes du som begynder. Ligeledes skal du have spilleret til stor bane, ellers betragtes du som begynder. 

Undervisningen for begyndere vil indebære:
Langt spil (køller og jernslag)
Kort spil (indspil, putt og bunker)
Samt regler for at kunne bestå og kvalificeres sig til et DGU-kort  

➡️ Se programmet for begynderne

Etablerede golfspillere  

De etablerede spillere kommer til at prøve kræfter med fire af de bedste nordjyske golfbaner. Før det er tid til golfspil på de store baner, vil klubbernes egne pro’er stå klar hver dag med undervisning, hvor de tager højde for dine kompetencer. 

Undervisning for etablerede vil indebære:
Langt spil (driver, fairway, køller og jernslag)
Kort spil (chip, pitch, putt og bunkerslag)

➡️ Se programmet for etablerede golfspillere


Hvornår

Uge 28: Søndag den 7. juli 2024 – lørdag den 13. juli 2024 > FULDTEGNET 
Uge 29: Søndag den 14. juli 2024 – lørdag den 20. juli 2024 > FULDTEGNET 
Uge 30. Søndag den 21. juli 2024 - lørdag den 27. juli 2024 > FULDTEGNET 
> Skriv dig på venteliste til uge 28, 29 eller 30

Uge 35: Søndag den 25. august – lørdag den 31. august 2024 > Tilmeld uge 35 
Uge 36: Søndag den 1. september – lørdag den 7. september 2024 > Tilmeld uge 36
Uge 37. Søndag den 8. september - lørdag den 14. september 2024 > Tilmeld uge 37


Pris

6.295 DKK pr. person (kurset er omfattet af reglerne om momsfri undervisning)
Prisen er inkl. kost, logi, linned, dyner, puder, sengelinned, 1 badehåndklæde samt 1 alm. håndklæde, undervisning, greenfee og forplejning til frokost i golfklubberne.
I forbindelse med din/jeres tilmelding betaler i for hele opholdet

Mod ekstra betaling: Enkeltværelse med bad á 600 DKK
Leje af golfudstyr afregnes med golfklubben

Afbestilling

Det kan ske, at du bliver nødt til at afbestille dit kursus hos os, grundet sygedom eller andet. Derfor anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab eller hos Europæiske Rejseforsikring.

Melder du afbud MERE end 1 måned før kursusstart får du 50% tilbage. 
Melder du afbud MINDRE end 1 måned før kursusstart, ydes ingen refusion.
Du har 14-dags fortrydelsesret fra tilmeldingen. Hele beløbet for kurset opkræves efter de 14 dage

Indkvartering under golfkurserne

Fra 2024 indkvarteres ALLE golfkursister i renoverede lejligheder med bad, toilet og køleskab. Hvis vi selv skal sige det, er det de måske bedste højskoleværelser i Danmark. Dyner, puder, sengelinned, håndklæde findes på alle værelser. Derudover er der vaskemaskiner og tørretumblere i boligfløjen.

Indkvartering under golfkurserne

Øvrige praktiske oplysninger

➡️ Se øvrige praktiske oplysninger omkring golfkurserne

Golfbanerne der spilles på under golfkurserne

I forbindelse med golfkurserne er der oprettet samarbejde med tre forskellige golfklubber i Nordjylland, som vil byde på udfordringer for både begyndere og etablerede golfspillere. Golfklubberne som indgår i samarbejdet under golfkurserne er:

BlokhusGolfklub

Blokhus Golfcenter

I den smukke natur ved den nordjyske vestkyst ligger Blokhus Golfcenter, som er i rivende udvikling. På bare tre år har de lavet en 18-hullers golfbane med mesterskabspræg. Derudover byder de også på et 100 kvadratmeter stort fittingcenter, overdækkede udslagssteder, der også har græstee, stor indspilningsgreen med bunker samt stor putting/chipping green. Endvidere har Blokhus golfcenter også en kort 9 hullers par 3-bane til begyndere og en spændende 9 hullers pay and play med tre par 4-hullers og seks par 3-hullers. Der er mulighed for at spille mellem lyngen og klitterne. Med deres mange og store træningsfaciliteter er Blokhus Golfcenter dermed et ideelt sted for både begyndere og øvede spillere.

Blokhus Golfcenter

Aabybro_Golfklub_Logo

Aabybro Golfklub 

Aabybro Golfklub, der er stiftet i 1991, har efterhånden en del år på bagen, og er i dag blandt de største i Nordjylland. Trods størrelsen, er der her en rigtig god stemning, hvor det sociale samvær er i højsædet. Klubhuset er indrettet i Høbækgaards tidligere stuehus, hvor der er bevaret noget af den hyggelige atmosfære, der tidligere har været i disse gamle bygninger. Gården fremstår den dag i dag, efter en kraftig renovering indvendig, med kalkede facader og opholdslokaler med lavt til loftet og synlige bjælker. Klubben ligger ved omfartsvejen mod Blokhus, Løkken og Fjerritslev. Banen er en 18-hullers golfbane – med korte afstande mellem green og teesteder, hvilket indebærer, at den ikke er fysisk krævende. Banen er flad, men med en masse udfordringer, med 9 søer i spil på 12 huller.

Aabybro golfklub

Ornehoj_logo_blk

Ørnehøj Golfklub

Ørnehøj Golfklub er beliggende i Gistrup syd for Aalborg. På en del af hullerne er der et flot view ind mod den Nordjyske hovedstad. Anlægget består af en 27-hullers bane med hvid, gul, blå og rød tee-steder.  Banen er en flot kombination af skov/park/åben land med meget kuperet terræn, der fornemt er integreret i baneforløbet. Områdets forhistorie kan ses af de 7 gravhøje, der er en del af baneområdet. Fairways er bredde men der er rough på banen, og hvis man rammer den, får man en passende straf. I den lette del af roughen finder man nemt sin bold og hvis hovedet holdes koldt kan man komme fornuftigt tilbage på sporet. Bunkers er spredt med mild hånd, men de er spilbare.

Ørnehøj golfklub

* der kan ske ændringer i forhold til golfklubberne og hvilke golfklubber der spilles på.

Hvad siger tidligere golfkursister

>> Golfhøjskole på Aalborg Sportshøjskole, så bliver det bare ikke bedre!! Hele holdet bag, gør hvad der er muligt, for at alting skal "klappe". Fornemmede godt samarbejde med de forskellige golfbaner. Morgen og aftensamlingerne med nye sange og gamle kendinge. Sluttelig får kokken fem ud af fem huer. << Krista Schmidt Hansen

>> Jeg vil gerne sige mange tak for en rigtig dejlig uge hos Jer.  Jeg nød den virkelig, og jeg oplevede jer som et hold af søde, hjælpsomme og engagerede mennesker der gjorde opholdet rigtig rart. Jeres program var super fint med afvekslende aktiviteter, de opfyldte alles behov. Kun ros til Jer. <<
Anne Danborg

>> Gode og afvekslende baner - Træning med dygtige og engagerede trænere i klubberne. Skolens personale kræser om kursisterne. Spændende foredrag. Maden var helt i top. Kan klart anbefales. <<
Lars Klode

>> Et veltilrettelagt golfkursus med spil på fem spændende og udfordrende nordjyske baner. Aftensmaden er bestemt også værd at nævne, veltilberedt og smagfuldt. Kommer gerne igen næste år. << Kaj Ramsløv

>> Hvis du ønsker en aktiv og indholdsrig ferieuge, så kan vi anbefale ophold på Aalborg Sportshøjskole. Fin træning og spændende golfbaner, formidabel forplejning, skønne fysiske og underholdende aktiviteter. Kan varmt anbefales👍 << Susanne Larsen og Knud Larsen

>> Ugekurset med kombinationen af højskole med alt hvad det indebærer og masser af golf kan varmt anbefales. På Aalborg Sportshøjskole understøttes det hele af en yderst engageret og dedikeret stab af undervisere og tjenende ånder. Mad går de i hvert fald aldrig ned på. <<
Jan Kofoed

>> En suveræn sjov uge, med højt engagement fra højskolens side - masser af golf og socialt samvær. Virkeligt et besøg værd << Jytte Brunsgaard'