Styrkeløft- og vægtløftningskursus

Elsker du bare frivægtstræning og kunne du godt tænke dig, at bruge en uge på, at dygtiggøre dig indenfor styrkeløft og vægtløftning. Hvis ja, så vil Aalborg Sportshøjskoles sommercamp i uge 31 helt sikkert være noget for dig.

ALT UDSOLGT

2019Vagtloftning

I vægtløftning arbejder vi med de to klassiske løft: Træk (snatch) og stød (clean og jerk), hvor vi forsøge at forbedre dine weakness points. I styrkeløft arbejder vi derimod med de tre kongeøvelser: Bænkpres, squat og dødløft. Derudover er det også muligt, at arbejde med den klassiske styrkeløft eller med udstyr.

Til sammenligning med vægtløftning, tester styrkeløftøvelserne de menneskelige grænser indenfor absolut styrke. Mens vægtløftning tester de menneskelige ballistiske grænser (eksplosiv styrke). Derfor udføres vægtløftningsøvelserne hurtigt og eksplosivt, som stiller større krav til mobilitet, balance samt smidighed i forhold til styrkeløftsøvelserne.

Der vil blive lagt vægt på teknisk træning og der vil være flere foredrag som alt sammen vil være med til at forbedre tilgangen til den daglige træning.

Alle træninger vil blive superviseret af kyndige trænerer indenfor området.

Målgruppe

Kurset er for alle som ønsker at fordybe sig i styrkeløft og vægtløftning, enten man er helt begynder eller øvet atlet vil man kunne udvikle sig. Alle er velkommen dog skal unge under 16.år være ifølge med en voksen eller en træner

Hvornår

Uge 31: Søndag den 26. juli – lørdag den 1. august 
Kurset oprettes ved minimum 12 deltager, max. 28 deltager

2019Styrketraning1

Ugeskema

UgeskemaSommerCapm

Underviser

KimLynge
Kim Lynge
Kims kæmpemæssige erfaring i styrketræningsverdenen, gør ham uden sammenligning til en af Danmarks største kapaciteter på området. Jeg kommer oprindeligt fra fiskerbyen Hirtshals, uddannet på Trænerskolen Aalborg og et "hav" af andre steder på kloden. Jeg har været landstræner i Vægtløftning og Styrkeløft, har selv deltaget i OL 1992.

Derudover underviser: Mads Friche, Mathias Klitskov og Peter Andersen.


I samarbejde med
Dsf_logo_copy DVF 

2019Styrke_diplom1

Pris

3.995 DKK pr. person
Prisen er inkl. kost, logi, linned, dyner, puder, sengelinned, 1 badehåndklæde samt 1 alm. håndklæde, undervisning og forplejning.

Vi har fået del i Højskolernes sommerpakke fra Kulturministeriet og kan derfor i 2020 tilbyde et tilskud til alle kursister på 3.500 DKK.

Det betyder, at prisen er faldet markant og nu lyder: 3.995 kr. – 3.500 kr. = 495 kr. pr. deltager

Mod ekstra betaling: 

  • Enkeltværelse á 350 DKK. 
  • Værelse med bad á 650 DKK 
  • Enkeltværelse med bad á 1.000 DKK 

Indkvartering

Under kurset er du indkvarteret i Aalborg Sportshøjskoles boligfløj. Der er tale om store og lyse værelser til to personer. Alle værelser er med toilet, og der er bade- og saunafaciliteter i bygningen. Dyner, puder, sengelinned, håndklæde findes på alle værelser. Derudover er der vaskemaskiner og tørretumblere i boligfløjen.

Kosten

Under dit ophold vil skolens dygtige kokke servere varieret og lækker mad baseret på et udvalg af sæsonens råvarer. Dine sanser vil blive pirret.

Madhensyn/allergi

Hvis vi skal være opmærksomme på madallergi, bedes du venligst notere det i tilmeldingsformularen.

Elite_Maerkat_2014      2017_REFOOD_mærket_WEB_500x500_Circle

Afbestilling

Ved afbestilling refunderes hele beløbet, på nær et afbestillingsgebyr på 1.200 DKK. Ved afbestilling mindre end 1 måned før kursusstart refunderes beløbet ikke.

-----------------------------

Med baggrund i COVID-19 / corona virus kan vi oplyse

Vi har stadig åbent for tilmeldinger til styrkeløft- og vægtløftningskurset i uge 31.

Vi følger dagligt myndighedernes anvisninger og højskolen åbner mandag den 1. juni, dvs. vi kan gennemføre styrkeløft- og vægtløftningskurset.

Vi vil naturligvis følge alle anbefalinger, som udstikkes – herunder god adgang til håndsprit, ekstra rengøring, god plads i spisesalen, til fællessamlinger og anden undervisning. Vi vil tage alle de tiltag som er nødvendige for at sikre alle et trygt ophold her på skolen og i golfklubberne. Som tingene udvikler sig i øjeblikket, ser det ud til det bliver på bagkanten af coronavirus krisen.

Det er sikkert at tilmelde sig til et kursus hos os – og skulle myndighedernes anbefaling være, at vi IKKE afholder kurserne – vil I naturligvis få hele deltagerbetalingen retur inkl. depositum. 

-----------------------------